2021 július 10 - Újhold a Rákban-Érzelmek és emlékek

2021-07-08

Július 10.-én hajnalban pontos az Újhold

Az Újhold a Rákban egy csodálatos kezdeti energiát biztosít a július elején megélt feszültebb hatások megértéséhez és egy új, tiszta kezdet megéléséhez. 

 


Megérzések és az érzelmek tisztítása megélhető és elérhető ezáltal. Utazásra is kiváló időszak kezdődik.

Az Újholdak kezdeti, indító energiát képviselnek, ami a Hold saját jegyében a Rákban különösen erősen nyilvánul meg.

Tovább »

2021 július 8-9 - Vénusz-Uránusz kvadrát-A szerelem születése

2021-07-07

 

A Mars után a Vénusz is átmegy azon a folyamaton amely szükséges ahhoz, hogy majd a találkozásukkor azaz a Mars-Vénusz együttállás idejére megtisztítsuk magunkat a lehúzó és korlátozó hiedelmektől.

Július 7-9 között a Vénusz kerül a főszerepbe, először a Szaturnusszal szembenállásban arra hívja fel a figyelmünket, hogy milyen korlátozó hatásokat tapasztalunk a külvilágból. Természetesen mindez abból fakad, ami belül van, amit belül működtetsz, a külvilág a tükör amiben megjelenik önmagad feszültsége.

Tovább »

2021 július 5-6 - Merkúr-Neptunusz kvadrát - Álmok és a Valóság

2021-07-04

 

A napokban válik ismét aktívvá a Merkúr és a Neptunusz kvadrátja, melyben feszültség és termékeny cselekvés lelhető fel.

A májusi hatások kibontakozása jelenik meg ebben a hatásban, a Merkúr a Neptunusszal az illúziókat, az önbecsapásokat, és megtévesztéseket jeleníti meg, mely leginkább a külvilágból érkezve tud megmutatkozni. Mivel az Uránusz is részese ennek a folyamatnak így a gondolati felszabadításban keresendő a megoldás is.

Tovább »

Archívum


Népszerű