2021 október - Telihold a Kosban - Valami készül - Kirobbanó energiák a sorsfordításra

2021-10-20

 

Október 20.-án szerdán pontos a Telihold a Kosban, amely nagyon erőteljes és ezáltal hatalmas emelkedési lehetőséget is biztosít.

 

 

Harcias, akaratos energiák feszültsége jelenik meg ebben a Kos Teliholdban, mely egyrészt a külvilágban zajló manipulációt, lázadást és feszültségeket is erősíti, másrészt a személyes erő és tudatosság szükségessége is megmutatkozik.

Tovább »

2021 október Nap-Jupiter trigon - Igazság, hit, bőség

2021-10-14

 

Október 15.-én pontos a Nap és a Jupiter trigon fényszögkapcsolata, így a Nap felerősödik és újra beragyogja napjainkat. 

 

Mindez kiváló hír, mivel az elmúlt hetekben inkább a hideget és a sötétséget tapasztalhattuk, hiszen a Szaturnusz már elindult október 11.-én elhagyva a retrográd mozgását, így a hideget és a feladatokat erősítette, ezért most külön áldás, hogy egy kis melegség lengi be szívünket. 

Tovább »

2021 október Újhold a Mérlegben - Csillagok fénye

2021-10-06

 

A mai napon Újhold pontosodott be az égen, mely a Mérlegben jön létre, így elindul a kapcsolati témák felerősödése, és kibontakozása. 

Ekkor egzakt a Nap-Mars együttállása is, valamint a Plútó is igen intenzíven jelen van ebben az Újholdban, hiszen direktbe vált, elindul égi útján.

 

Ahol és amikor a Plútó aktív ott nincs megúszás, megtörténik aminek meg kell.

Tovább »

Archívum


Népszerű