2021 augusztus 2-8.-ig - Kötődés vagy megkötés

2021-08-03

 

Ahol a legnagyobb az ellenállás ott rejtőzik a legnagyobb kincs is.

Augusztus első napjai kissé nehezebbnek tűnhetnek, azonban éppen ebben rejlik sok lehetőség.

 

A Nap a Merkúrral kerül együttállásba, mely egy új Merkúr ciklust is kezd, valamint segíti a megértéseket. A Nap sugarai fényt és világosságot hoznak elménkbe, rávilágítanak fontos felismerésekre. 

 

Tovább »

2021 augusztus havi asztrológia - Tenni vagy nem tenni

2021-07-29

 

 

Az augusztus hónap kiemelten fontos energiákat jelenít meg, melyek az egész évet összekapcsolják, mintegy folyamat kiteljesedése.
 

 

Mint tudjuk a 2021 év egyik legfontosabb asztrológiai állása a Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja, valamint a Szaturnusz és Jupiter a Vízöntőben.

A sorsbolygók a Vízöntőben felerősítik a Bikában haladó Uránusz energiáját, azáltal hogy teremtő fényszögbe kerülnek egymással.

Tovább »

2021 július 22-től - Nap az Oroszlánban-Szívből ragyogj

2021-07-22

 

Július 22.-én a Nap az Oroszlánban, a saját jegyébe lép, és egészen augusztus 22.-ig itt jár majd, ami egy varázslatos lehetőség, hiszen itt érezzük a leginkább áldásos hatását és tudjuk megélni az élet napos oldalát.
 

 

Így a szívügyek, a boldogság és kiteljesedés ideje érkezik el. Ezen a napon kezdi meg útját a Vénusz a Szűzben, ahol a szépség, a szerelem, a boldogság és a pénzügyeinkre utaló Vénusz földies és racionális rendszerező hajlammal telítődik.

Tovább »

Archívum


Népszerű