2021 július 22-től - Nap az Oroszlánban-Szívből ragyogj

2021-07-22

 

Július 22.-én a Nap az Oroszlánban, a saját jegyébe lép, és egészen augusztus 22.-ig itt jár majd, ami egy varázslatos lehetőség, hiszen itt érezzük a leginkább áldásos hatását és tudjuk megélni az élet napos oldalát.
 

 

Így a szívügyek, a boldogság és kiteljesedés ideje érkezik el. Ezen a napon kezdi meg útját a Vénusz a Szűzben, ahol a szépség, a szerelem, a boldogság és a pénzügyeinkre utaló Vénusz földies és racionális rendszerező hajlammal telítődik.

Tovább »

2021 július 15-Chiron retrográd-A gyógyulás kulcsa

2021-07-14

 

Chiron retrográd július 15-december 20.-ig tartó időszak
 

A Chiron a sebzett gyógyító, mely az elutasítás sebeit hordozza retrográdba vált, ami megváltoztatja a gyógyulás irányát, ha eddig kívülről kerestük a megoldást, akkor most belül találjuk meg, az öngyógyítás erejét erősíti.

 

 

 

A mitológiában Chiron a kentaur, a félig ló félig ember kinek sebei az elutasításból származnak, mivel születésekor Anyja nem fogadta el, így az eltaszítást már korán megtapasztalta, majd Apollon nevelte fel és tanította meg a tudományokat, köztük a gyógyítás csodáit is. 

Tovább »

2021 július - Vénusz-Mars együttállás- A csodák a szívedből születnek

2021-07-13

 

Elérkeztünk az év egyik legcsodálatosabb együttállásához a Mars és Vénusz találkozóhoz, ami az Oroszlánban jön létre, ezzel tovább fokozza a tüzes energiát.

 

Július 12-20.-ig lesz aktív a Mars és Vénusz találkozása az Oroszlánban, mely a szerelem és a boldogság energiáit támogatja. Ehhez még a Merkúr is áldásos kapcsolatba kerül a Jupiterrel így egy új kapcsolat is kezdődhet, nagyszerű alkalom a szórakozásra, ismerkedésre, és az egyéni kreativitás, vágyak megélésére. 

Tovább »

Archívum


Népszerű