2021 december 19 - Telihold az Ikrekben-Vénusz retrográd és Chiron direkt

2021-12-15

 

December 19.-én Telihold ragyog az égen, a Hold az Ikrekben, mely kiteljesítő energia az elmúlt másfél év lezárása is, melyhez a megértést, a kis dolgok összerakásából születő teljességet biztosítja, amennyiben együttműködünk ezzel az energiával.
 

 

Eközben a Vénusz retrográdba vált, amely által nem távolódik hanem ismét közeledik a Plútóval való együttálláshoz, amely drasztikus változásokat hivatott előidézni mind kapcsolati, mind pénzügyi területen. 

Tovább »

2021 december - Vénusz-Plútó együttállás - Végletek és átalakulások a szerelemben és pénzügyekben

2021-12-10

 

 

December 11.-én érkezünk el az egyik legizgalmasabb égi álláshoz, mely nem más, mint a Vénusz és a Plútó együttállása. 
 

Ez az együttállás minden évben bekövetkezik, azonban a jelenlegi azért különleges, mivel nagyon szoros és hosszú ideig tartó, tekintve, hogy a Vénusz 2022 márciusig a Bakban lesz, beleértve a retrográd idejét is, amikor majd bevárja a Marsot és vele indul útnak, de erről majd később a 2022-es évi előrejelzésben lesz szó.

Tovább »

2021 december havi asztrológia - Kitartás és Hit szükséges

2021-11-29

 

A december hónap mindig különleges, hiszen egyrészt ekkor készülünk a Karácsony szent ünnepére, mely hoz egyfajta ráhangolódást, másrészt ekkor zárjuk az évet az utolsó hónappal, valamint indul el a tél a Téli napfordulóval.

 

Ebben a decemberi hónapban szükségünk lesz a hitünkre, a belső bölcsességünkre, és a kitartásra is. Meghatározó és az évet hűen képviselő hónappal indulunk, melyben bizony sok a feszültség, a korlátozó megélés és a hiány megtapasztalása.

Tovább »

Archívum


Népszerű