2021 július 15-Chiron retrográd-A gyógyulás kulcsa

2021-07-14

 

Chiron retrográd július 15-december 20.-ig tartó időszak
 

A Chiron a sebzett gyógyító, mely az elutasítás sebeit hordozza retrográdba vált, ami megváltoztatja a gyógyulás irányát, ha eddig kívülről kerestük a megoldást, akkor most belül találjuk meg, az öngyógyítás erejét erősíti.

 

 

 

A mitológiában Chiron a kentaur, a félig ló félig ember kinek sebei az elutasításból származnak, mivel születésekor Anyja nem fogadta el, így az eltaszítást már korán megtapasztalta, majd Apollon nevelte fel és tanította meg a tudományokat, köztük a gyógyítás csodáit is. 

Tovább »

2021 július - Vénusz-Mars együttállás- A csodák a szívedből születnek

2021-07-13

 

Elérkeztünk az év egyik legcsodálatosabb együttállásához a Mars és Vénusz találkozóhoz, ami az Oroszlánban jön létre, ezzel tovább fokozza a tüzes energiát.

 

Július 12-20.-ig lesz aktív a Mars és Vénusz találkozása az Oroszlánban, mely a szerelem és a boldogság energiáit támogatja. Ehhez még a Merkúr is áldásos kapcsolatba kerül a Jupiterrel így egy új kapcsolat is kezdődhet, nagyszerű alkalom a szórakozásra, ismerkedésre, és az egyéni kreativitás, vágyak megélésére. 

Tovább »

2021 július -Merkúr a Rákban-Érzelmek, biztonság, romantika és a múlt

2021-07-11

 

Merkúr a Rákban 2021 július 11-28.-ig
 

A Merkúr saját jegyéből az Ikrekből a Rákba érkezik, ahol a múlt megértése és felhasználása, valamint az érzelmek és a biztonság válik fontossá. 

 


Érzelmes, romantikus időszak köszönt be, melyben a sérülékenység is erősen megjelenik. A biztonság lelki értelemben és érzelmekben kerül középpontba, így álmodozó, visszahúzódó és szeretetre fókuszáló időszak következik.

 

Tovább »

Archívum


Népszerű