Archív bejegyzések (2021. október)


2021 november havi asztrológia- Lezárások, elmúlások és a szeretet megtartása

2021-10-31

 

A november sem lesz eseménytelen hónap, hiszen folytatódik a kissé feszültebb ám teremtő energiák megnyilvánulása. A Mars már a Skorpióban jár, így az elmúlás, a belső munka idejét is jelzi, egyensúlyban a természet törvényeivel, hiszen elérkeztünk egy sötétebb időszakhoz, amikor a külső fény jelentősen lecsökken és az éj növekszik. 

 

Ez az analógia arra szólít fel, hogy önmagadban keresd és találd meg a mozgatórugókat, az elrejtett minőségeket és működéseket.

Tovább »

2021 október - Telihold a Kosban - Valami készül - Kirobbanó energiák a sorsfordításra

2021-10-20

 

Október 20.-án szerdán pontos a Telihold a Kosban, amely nagyon erőteljes és ezáltal hatalmas emelkedési lehetőséget is biztosít.

 

 

Harcias, akaratos energiák feszültsége jelenik meg ebben a Kos Teliholdban, mely egyrészt a külvilágban zajló manipulációt, lázadást és feszültségeket is erősíti, másrészt a személyes erő és tudatosság szükségessége is megmutatkozik.

Tovább »

2021 október Nap-Jupiter trigon - Igazság, hit, bőség

2021-10-14

 

Október 15.-én pontos a Nap és a Jupiter trigon fényszögkapcsolata, így a Nap felerősödik és újra beragyogja napjainkat. 

 

Mindez kiváló hír, mivel az elmúlt hetekben inkább a hideget és a sötétséget tapasztalhattuk, hiszen a Szaturnusz már elindult október 11.-én elhagyva a retrográd mozgását, így a hideget és a feladatokat erősítette, ezért most külön áldás, hogy egy kis melegség lengi be szívünket. 

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű