Archív bejegyzések (2021. május)


2021 május - Telihold a Nyilasban Holdfogyatkozással-Vérhold varázslat

2021-05-26

 

Holdfogyatkozással kísért Telihold pontosodik be az égen, melyet vérholdnak is neveznek, mivel a Hold vöröses ragyogása lesz megfigyelhető.

A Hold a Nyilasban a Nap az Ikrekben áll egymással szemben, és a kiteljesedést hordozzák, összefüggésben a május 11.-i Újhold energiáival. 

Tovább »

2021 május 20-június 21 - Nap az Ikrekben-Szellemi energiák kettőssége

2021-05-20

 

Elkezdődik az Ikrek hava, mivel a Nap elhagyja a Bika jegyét és átlép az Ikrekbe. A Merkúr és a Vénusz mellett most a Nap is az Ikrekbe kerül, így még erőteljesebbé válik az Ikrek energiája. 
 

Ráláthatunk a gondolatainkra, a növekszik az igény a társaságra, a kommunikációra és a kapcsolódásra. Aki ismerkedni szeretne annak itt az idő.

Tovább »

2021 május - Jupiter a Halakban-Sorsbolygó jegyet vált-Igazság, bőség és szerencse váltások

2021-05-14

 

Fontos állomáshoz érkeztünk, hiszen a Jupiter átmenetileg jegyet vált és átlép a Halakba, így előzetest ad a decemberben kezdődő és 2022-ben megjelenő időszakból.

 

Még visszalép július 28.-án a Vízöntőbe így csak átmeneti látogatást tesz a Halakban, azonban ez már nagyban oldja a feszült energiákat, hiszen egyrészt saját jegye a Halak, ami a pozitív megnyilvánulásainak kedvez, másrészt új energiákat hív be életünkbe.

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű