Archív bejegyzések (2021. július)


2021 augusztus havi asztrológia - Tenni vagy nem tenni

2021-07-29

 

 

Az augusztus hónap kiemelten fontos energiákat jelenít meg, melyek az egész évet összekapcsolják, mintegy folyamat kiteljesedése.
 

 

Mint tudjuk a 2021 év egyik legfontosabb asztrológiai állása a Szaturnusz és az Uránusz kvadrátja, valamint a Szaturnusz és Jupiter a Vízöntőben.

A sorsbolygók a Vízöntőben felerősítik a Bikában haladó Uránusz energiáját, azáltal hogy teremtő fényszögbe kerülnek egymással.

Tovább »

2021 július 22-től - Nap az Oroszlánban-Szívből ragyogj

2021-07-22

 

Július 22.-én a Nap az Oroszlánban, a saját jegyébe lép, és egészen augusztus 22.-ig itt jár majd, ami egy varázslatos lehetőség, hiszen itt érezzük a leginkább áldásos hatását és tudjuk megélni az élet napos oldalát.
 

 

Így a szívügyek, a boldogság és kiteljesedés ideje érkezik el. Ezen a napon kezdi meg útját a Vénusz a Szűzben, ahol a szépség, a szerelem, a boldogság és a pénzügyeinkre utaló Vénusz földies és racionális rendszerező hajlammal telítődik.

Tovább »

2021 július 15-Chiron retrográd-A gyógyulás kulcsa

2021-07-14

 

Chiron retrográd július 15-december 20.-ig tartó időszak
 

A Chiron a sebzett gyógyító, mely az elutasítás sebeit hordozza retrográdba vált, ami megváltoztatja a gyógyulás irányát, ha eddig kívülről kerestük a megoldást, akkor most belül találjuk meg, az öngyógyítás erejét erősíti.

 

 

 

A mitológiában Chiron a kentaur, a félig ló félig ember kinek sebei az elutasításból származnak, mivel születésekor Anyja nem fogadta el, így az eltaszítást már korán megtapasztalta, majd Apollon nevelte fel és tanította meg a tudományokat, köztük a gyógyítás csodáit is. 

Tovább »

«123»

Archívum


Népszerű