Archív bejegyzések (2018. április)


Kos Újhold-Meglepetések Ideje

2018-04-15

A Kos minőségben létrejövő Újhold azaz a Nap-Hold együttállás az elindító energiákat segítik életedben.  Mivel a Merkúr is visszatért a retrográd mozgásából, mely az elmúlt hetekben a megértést segítette, készen állsz az újra a változásra legyen az bármely területe is életednek. 

Volt időd, hogy megértsd mi  az ami visszahúz és merre látod a szíved világosságát.

Sok sok meglepetés, kiszámíthatatlanság és egyediség lesz a meghatározó a következő időszakban.  Mindez arra kíván rávezetni, hogy: Éld az életed!

A saját vágyaid, céljaid szerint, ne engedd hogy mások szava elnyomja a Te szíved hangját.

Tovább »

Szaturnusz-Mars-Szabad akarat vagy Sors

2018-04-02

Egy intenzív Teliholddal indult az április, ami bevezetője az előttünk álló Égi és Földi eseményekben gazdag hónapnak. Elindult egy új ciklus, amit vagy tudatosan tervezel vagy kapkodod a fejed a váratlan események viharában.

A 2018-as év a változások éve, így mindenki érintett bizonyos életterületen, egyéni képlet függvénye életének mely szegmense lesz kiemelt jelentőségű az elkövetkező időszakban. A Mars-Szaturnusz együttállás feszültségét valamennyien érzékeljük, hiszen a Mars a lendület, a cselekvés a tettek, az önálló akarat energiája, a Szaturnusz pedig a múlt tanulsága, a kitartás. 

Tovább »

Archívum


Népszerű