2021 július -Merkúr a Rákban-Érzelmek, biztonság, romantika és a múlt

2021-07-11

 

Merkúr a Rákban 2021 július 11-28.-ig
 

A Merkúr saját jegyéből az Ikrekből a Rákba érkezik, ahol a múlt megértése és felhasználása, valamint az érzelmek és a biztonság válik fontossá. 

 


Érzelmes, romantikus időszak köszönt be, melyben a sérülékenység is erősen megjelenik. A biztonság lelki értelemben és érzelmekben kerül középpontba, így álmodozó, visszahúzódó és szeretetre fókuszáló időszak következik.

 

Tovább »

2021 július 10 - Újhold a Rákban-Érzelmek és emlékek

2021-07-08

Július 10.-én hajnalban pontos az Újhold

Az Újhold a Rákban egy csodálatos kezdeti energiát biztosít a július elején megélt feszültebb hatások megértéséhez és egy új, tiszta kezdet megéléséhez. 

 


Megérzések és az érzelmek tisztítása megélhető és elérhető ezáltal. Utazásra is kiváló időszak kezdődik.

Az Újholdak kezdeti, indító energiát képviselnek, ami a Hold saját jegyében a Rákban különösen erősen nyilvánul meg.

Tovább »

2021 július 8-9 - Vénusz-Uránusz kvadrát-A szerelem születése

2021-07-07

 

A Mars után a Vénusz is átmegy azon a folyamaton amely szükséges ahhoz, hogy majd a találkozásukkor azaz a Mars-Vénusz együttállás idejére megtisztítsuk magunkat a lehúzó és korlátozó hiedelmektől.

Július 7-9 között a Vénusz kerül a főszerepbe, először a Szaturnusszal szembenállásban arra hívja fel a figyelmünket, hogy milyen korlátozó hatásokat tapasztalunk a külvilágból. Természetesen mindez abból fakad, ami belül van, amit belül működtetsz, a külvilág a tükör amiben megjelenik önmagad feszültsége.

Tovább »

Archívum


Népszerű