Archív bejegyzések (2021. február)


2021 február 27 - Telihold a Szűzben - Karmatisztítás, Lezárás és Kezdet

2021-02-26

 

A hónap egy összegző és beteljesítő erejű Teliholddal zárul, melyben a racionális érvek találkoznak a belső motivációval. 

A megérzések felerősödnek, ahogy az angyali gyógyító és segítő energiák is, ezért a tisztulásra és gyógyításra érdemes ezen napokat felhasználni.

Tovább »

2021 február 25 -Vénusz és Nap a Halakban - Összegzés ideje

2021-02-24

 

A Nap a Halakba lépett február 18.-án és február 25.-én a Vénusz is követi, így oldódnak a Vízöntő energiák, és egy érzelmesebb időszak kezdődik.

 

A Halakban a lezárást, az összegzést támogatja életünkben, hiszen közeledik az új kezdet, a tavasz, az ébredés ideje, aminek előszobája az álmok és az összegzés.

Tovább »

2021 február - Szaturnusz-Uránusz kvadrát A régi és az új

2021-02-19

 

Az év legfontosabb hatása érkezett el, február 17.-én indult a Szaturnusz-Uránusz kvadrátja, ami egy lassú hatású folyamat, azonban számtalan meglepetést és fordulatot hoz életünkbe.
 

A Szaturnusz az Uránusszal kvadrát fényszögkapcsolatban kirobbant a megszokásokból, a napi rutinból, hogy egy új nézőpontot ismerhess meg, ami hozzásegít azon felismerésekhez, melyek a valódi értékek életedben, mi az amiben szeretet és boldogság van, és mi az ami csak a félelmeid hálója.

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű