Archív bejegyzések (2018. augusztus)


Mars direkt-Erő és Lendület

2018-08-30

Augusztus 28.-án a Mars kilépett a retrográd zónából, és elindult előre, a lezárások utolsó felvonása, megértése jött el, ideje elindulnod. Az elmúlt 2 hónap alatt átgondolhattad az irányt, bizonyos dolgok visszatértek, lelassultak. 

Mindez és a Halak Telihold a letisztulást, a megértést, a belátást hozta el életedbe, mely által láthatod a helyes utat. Már érzed az erőt, a lendületet, melyet a célok elérésére fordíthatsz. 

Tovább »

Halak Telihold-Nap-Szaturnusz-Uránusz trigon-A Sors áldása

2018-08-24

Augusztus 26.-án vasárnap Halak Telihold pontosodik be, mely egy lehetőségekkel teli trigonnal párosul, a Nap-Szaturnusz-Uránusz által. A szabadságod, az egyedi ötleteid, vágyaid megvalósításához kapsz segítséget a kiteljesedés által.

Ha használod ezt a lehetőséget, mert persze a jó nem kötelező, akkor kedvező alkalmat teremt, hogy jobban ráláss életedre, személyes vágyaidra, azok egyediségére, és az ehhez szükséges kitartásra. A korlátokból így lehetőséget teremthetsz, az önállóságod, egyediséged többé nem a harcra, hanem az erők megfelelő felhasználására fordíthatod. 

Tovább »

Merkúr direkt-Jupiter-Neptunusz trigon-A hit a szív ereje

2018-08-19

A Merkúr a retrográd zónából direktbe fordul, a megvalósítás ideje érkezett el, melyet a múlt tanulságával indíthatsz el. Mivel a Merkúr hat a kommunikációra, közlekedésre, gondolatokra, ezért irányváltáskor előfordulhatnak kisebb zavarok ezen a területen, mivel nagyon erős energiák hatnak. Ezt a blogot is tegnap töltöttem volna fel, de a technika megtréfált. :)

Az erő mely a legfontosabb része a földi életnek, az erő mely a lelkedből érkezik, a szívedből, az Oroszlánban járó Nap a szíved igazságait világítja meg. Mindehhez a bátorságot is ebből nyered, az életed, a sorsod irányítását. 

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű