Archív bejegyzések (2019. január)


Oroszlán Telihold holdfogyatkozással-Szívből teremteni

2019-01-20

Január 21.-én hétfőn Oroszlán Teliholdra ébredünk, különleges holdfogyatkozással kísérve, mely a szív vágyainak és örömeinek energiáit ébreszti fel bennünk. Az öröm, a boldogság, a Napod, az éltető energiád, ezért ideje megvizsgálni vajon mennyire élsz a fényben, mennyire ragyogsz.

Van valami a levegőben, amit mindannyian érzünk, kérdés értjük-e? Dinamikusan elindult a naptári év nincs halogatás, a boldogságod a tét.
A szerelem készülődik, a Mars és a Vénusz áldásos kapcsolódása elhozza az újat életedbe, akár egy új szerelem, akár a meglévő éled fel, a szívek most hangosabban dobbannak, a szenvedély felizzik és új kör indul.

Tovább »

Nap-Plútó együttállás-Erő és Hatalom

2019-01-10

Öngyógyítás, teremtő gondolatok.
Mi az erőd, mi a hatalmad, s vajon hogy használod?  Január 11.- én pénteken a Nap a Plútóval egyesül, a fény és az árnyék, a világosság és a sötétség erői lépnek szövetségre bennünk. 

Létezik egy erő, egy hatalom, mely pusztít vagy épít, akár egyszerre mindkettőt, amitől félsz, amit nem ismersz és úgy érzed nem irányíthatod. 

Tovább »

Bak Újhold Napfogyatkozással-2019 a Sorsfordulat éve

2019-01-06

Január 6.-án hajnalban Újhold pontosodott be a Bakban, napfogyatkozással kísérve, mely előfutára az előttünk álló év sorsfordító változásainak. Január 7.-én hétfőn az Uránusz kilép a retrográd mozgásból és a kiszámíthatatlan robbanásszerű változásokat indítja el életünkben.  

Eközben a Vénusz is átlép a Nyilasba, hogy a szerelembe és a harmóniába vetett hitünk kézzel fogható eredményeit tapasztalhassuk. Az Újhold a Szaturnusz és a Plútó erőterében jött létre, mely a régit és az újat hivatott megmutatni mindennapjainkban.

Tovább »

Archívum


Népszerű