Archív bejegyzések (2020. június)


2020 június 23-Neptunusz retrográd ideje-Ébredés

2020-06-23

Mozgalmas időszakban vagyunk, hiszen hétvégén a nyári napforduló, valamint a Rák Újhold napfogyatkozással hozott nagyon intenzív energiákat életünkbe.

A mai napon pedig a Neptunusz vált retrográdba, mely az álmok, a vágyak, a feltétel nélküli szeretet, az angyali minőség energiáját hordozza. Azonban az illúziók, a ködösítés, de a valóságtól menekülés is ehhez az energiához köthető.

Tovább »

2020-június18-Merkúr retrográd-Visszatérések

2020-06-18

Június 17.-től a Merkúr megállni látszik égi útján és kezdetét veszi a retrográd időszak, ami július 12.-ig tart.

Ezen a napon a Merkúrhoz köthető témákban ( kommunikáció, közlekedés, információ és információs eszközök, gondolkodás, ) akadások, megtorpanások lehetnek, késések és nem várt események, hírek egyaránt.

Tovább »

2020-június 5-Telihold a Nyilasban holdfogyatkozással

2020-06-05

Június 5.-én este pontosodik be a Telihold a Nyilasban, méghozzá holdfogyatkozással. Ezzel kezdetét veszi a fogyatkozások ideje, ami június 21.-én Újholdkor folytatódik a Napfogyatkozással.

Ez a holdfogyatkozás, illetve Telihold a múlt és jövő, az elkerülhetetlen események és feladatok valamint a szabad akarat és választás kettősségére fókuszál. Olyan időszakot indít el életünkben, mely mindenkinek jelentős változásokat hoz, attól függően születési képletében mely életterületét érinti.

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű