2022 július 25-31 heti asztrológia - Várható a váratlan

2022-07-20

Július utolsó hete különleges energiákat biztosít számunkra, hiszen a hét második felében az Uránusz a Felszálló Holdcsomóponttal találkozik.
 

 

Minden egyedi és megismételhetetlen, hiszen ilyen együttállás a Bikában 1939-ben volt, azonban akkor a Bikában a Leszálló holdcsomóponttal volt együttállásban az Uránusz, jelenleg pedig a Felszálló csomóponttal. Erre nem igen volt példa jelen életünkben, hiszen utoljára 1855 évben történt ez a találkozó.

 

Éppen ezért érdemes erre kicsit figyelni, hiszen bizonyos folyamatokat indít el életünkben, mely első állomása majd szeptemberben várható.

Az Uránusz a felismeréseket, a technikát, a szabadságot, a lázadást, a függetlenséget, az újítást és az ébredést támogatja. Nyilván lesznek alacsony és magasabb szintű megjelenési formái is, azonban személyes szinten magunk is dönthetünk mit hozunk ki belőle. 

Különösen fontos, hiszen ahogy személyes szinten működünk az jelenik meg a külvilágban is, ezért most kiemelten jelentős, hogy minél többen ébredjünk és gondolkodjunk. 

 

Valószínűleg lázadások is megjelennek majd a Világban, amely semmi esetre sem a magas szintű megélése, hiszen valami ellen és nem valamiért felhasznált energia. 

A kifelé mutogatás helyett saját portánkon sepregessünk, és akár kis dolgokban is de változtassunk, ott ahol a leginkább makacs, ragaszkodó a hozzáállásunk.

 

Természeti katasztrófákat, extrém szárazságot, viharokat és földrengést is hozhat az Uránusz, amely szintén azért történik, hogy visszataláljunk a Földanyához, és ráébredjünk a Föld fontosságára és kincseinek megőrzésére.

 

Mivel a Felszálló holdcsomóval kapcsolódik az Uránuszi erő, így a jövő alakítása kerül előtérbe, méghozzá olyan témákban mint a pénzügyek, a gazdaság, a nyersanyagok, és az energiák.

 

A Mars is együttállásba kerül velük, amely hatalmas energiát ad, meglépni olyan terveket, szándékokat amelyek ismeretlen vizekre visznek.

 

Ahogyan egy földrengés megingatja a nem szilárd és nem jövőbiztos alapokat, az Uránusz is a velejéig megráz minket, eltávolít minden kötődést ahhoz, ami már nem szolgál minket, megszabadít a múlttól, és teret teremt a jövőnek.

 

Ezen a héten lesz egy Újhold az Oroszlánban, ami harmónikusan kapcsolódik a Jupiterrel így lehetőségünk van összerakni a nagyobb képet, emelni gondolatainkat és/vagy pihenni, kikapcsolódni is.

 

Szerelemben új ismeretségek születhetnek, illetve olyan kapcsolatok zárulnak le amelyek már megrekkedtek.

 

Eközben a Jupiter is felerősödik, hiszen retrográdba vált, amely visszavisz az elmúlt hónapok eseményeihez, és azok értékeléséhez, megértéséhez egy másik nézőpontból.

 

 

Bővebben az alábbi videómban: