2021 május 20-június 21 - Nap az Ikrekben-Szellemi energiák kettőssége

2021-05-20

 

Elkezdődik az Ikrek hava, mivel a Nap elhagyja a Bika jegyét és átlép az Ikrekbe. A Merkúr és a Vénusz mellett most a Nap is az Ikrekbe kerül, így még erőteljesebbé válik az Ikrek energiája. 
 

Ráláthatunk a gondolatainkra, a növekszik az igény a társaságra, a kommunikációra és a kapcsolódásra. Aki ismerkedni szeretne annak itt az idő.

Tovább »

2021 május - Jupiter a Halakban-Sorsbolygó jegyet vált-Igazság, bőség és szerencse váltások

2021-05-14

 

Fontos állomáshoz érkeztünk, hiszen a Jupiter átmenetileg jegyet vált és átlép a Halakba, így előzetest ad a decemberben kezdődő és 2022-ben megjelenő időszakból.

 

Még visszalép július 28.-án a Vízöntőbe így csak átmeneti látogatást tesz a Halakban, azonban ez már nagyban oldja a feszült energiákat, hiszen egyrészt saját jegye a Halak, ami a pozitív megnyilvánulásainak kedvez, másrészt új energiákat hív be életünkbe.

Tovább »

2021 május 11 - Újhold a Bikában

2021-05-10

 

Az év Újholdja a Bikában, bizonyosan nagy jelentőséggel bír majd, mely egyrészről az Újhold okán egy kezdet, egy új ciklus elindításának kedvező hatás, másrészt valaminek a végét is jelöli, hiszen bevezetése a fogyatkozások idejének is, melyet majd a holdfogyatkozás indít el május 26.-án.

 

Mindez elhozza számunkra annak a lehetőségét, hogy megszüntessünk valamit életünkben, lezárjunk egy meghatározó szakaszt és annak csodáival, bölcsességeivel és tapasztalásaival indítsunk el egy új minőséget.

Tovább »

Archívum


Népszerű