Archív bejegyzések (2020. január)


2020-január 29-31-Mars-Neptunusz-Látszat vagy Valóság

2020-01-29

 

A Vénusz-Neptunusz együttállást követően a Mars lép kapcsolatba az álmok és vágyak planétájával a Neptunusszal. 

Neptunusz saját jegyében a Halakban felerősíti az álmokat, a vágyakat és a szeretet magasabb szintű megélését. Azonban arra is hajlamosíthat, hogy illúziókat és megtévesztéseket okozzon, így a Nyilasban haladó Marssal történő teremtő kapcsolódása olyan szituációkat, történéseket okoz életünkben, ami az igazság felismerését erősíti.

Tovább »

2020-január 24-Vízöntő Újhold-A Szeretet ereje

2020-01-24

Ma pontosodik be az év első Újholdja, ami a Vízöntőben jön létre.

A Nap már a Vízöntőben halad, és csatlakozik hozzá a Hold is, együttállásuk új ciklust indít a Vízöntő-Oroszlán tengelyen, ami egyéni képletünk függvénye kinek mely életterületén nyilvánul meg ez az elindító és tisztító szeretet erő.

 

Nagyon érzelmes Újhold a mai, hiszen a Vénusz is kiemelt szerephez jut, egy nappal korábban a Jupiterrel alkotott segítő energiát, ami még érezhető, valamint a hétvégén a Marssal kerül teremtő kapcsolatba. 

Tovább »

2020-január 17-19- Merkúr a Vízöntőben

2020-01-17

Január 17.-én az égi hírnök, a Merkúr átlépett a Vízöntőbe. Miután elhagyta a szigorú és fegyelmezett Bak jegyét fellélegezhetünk és a gondolatainknak kiemelt jelentősége lesz.

A január 12.-én bepontosodó Szaturnusz-Plútó együttállás hatása egész évünket áthatja, hiszen továbbra is egymás közelében halad majd a két égitest. Mindez felhívja a figyelmet arra, hogy a 2020-as év jelentősége hatalmas, hiszen a következő harminc év irányát alakítjuk jelenleg. Ehhez a sorsváltoztatáshoz a gondolati teremtés és a fejben végbemenő változások adják a kulcsot. 

Tovább »

«123»

Archívum


Népszerű