Archív bejegyzések (2019. április)


Szaturnusz retrográd-Fordulóponthoz érkezünk

2019-04-30

A Plútó után a Szaturnusz is retrográd mozgásba kezd, eközben a leszálló holdcsomóponttal is együttáll, ami a múlt, a karma. A felelősségvállalás leckéi érkeznek életünkbe, bőven lesz idő a lezárásokra, mivel szeptember 18.-án fordul ismét direktbe az Idő ura Szaturnusz.

Gondold át mi történt 2018 szeptember óta életedben, mi az amit azóta létrehoztál, építettél, elindítottál, és ha szükséges most korrigálhatod. A Szaturnusz visszafordulása lehetőség az igazításra, a korrigálásra.

Tovább »

Plútó retrográd-Belső erő és Hatalom

2019-04-25

Plútó irányváltása hatalmas energiát mozgat meg, a Plútó retrográd ideje jött el, ami visszahoz bizonyos kérdéseket, ügyeket életünkbe. 

Plútó ereje az átalakulásban rejlik, amihez a bátorságot a szélsőségek megélése, a kezdet és vég, a rombolás és építés energiáinak felismerése nyújtja.
Érdekes megfigyelni, hogy amikor a Plútó energiája felerősödik a természetben milyen egyértelműen jelenik meg, viharok, szélsőséges időjárás, hirtelen erős felmelegedés tapasztalható. 

Tovább »

Nap-Uránusz-Vénusz-Chiron-Sebzett Szívek

2019-04-23

Az égi események továbbra is intenzív erőket közvetítenek életünkbe, a Nap az Uránusszal egyesül, ami a szabadság kérdéseit, a szabad akarat lehetőségét biztosítja, felszabadító sorsfordulatokat hoz.

A Nap-Uránusz együttállás a Bikában felfedi az elkövetkező évek történéseit, előzetes az előtted álló időszak irányáról, amit az Uránusz Bikában tartózkodása hoz számunkra.

Tovább »

«123»

Archívum


Népszerű