2020 október- Újhold a Mérlegben-Mikor legsötétebb az éj

2020-10-16

Újhold a Mérlegben 21:31-kor

Újhold-Plútó kvadrát   Marssal szembenállásban

Az Újholdak a megújulásról szólnak, nincs ez másképp ennél az Újholdnál sem, ami a Mérlegben jön létre, azonban olyan erőteljes energiák lengik körbe melyek nem mindennapi eredményeket hoznak.

A személyes célok, és akarat feszültté válhat az elvárásokkal szemben, valamint a kapcsolatok is vizsgáznak, mennyire működik, és hogyan lehet együttműködni. 

Tovább »

2020 október 14-15-Merkúr retrográd-Nap-Plútó kvadrát-Titkok és rejtett igazságok

2020-10-14

A Merkúr retrográd mozgásba kezdett, mely felerősíti a hozzá köthető energiákat. Mivel jelenleg a Merkúr a Skorpióban kezdett hátrálni, ezért kissé titokzatos és mély gondolatokat, érzéseket eredményez.

A Merkúr a gondolatainkat uralja, az elménk működését, valamint a híreket, információkat, a közléseket, a beszélgetéseket és az égi üzeneteket is.

Tovább »

2020 október-Mars közel a Földhöz kvadrátban a Plútóval-A végzet hatalma

2020-10-09

Október 8.-tól már hat a Mars-Plútó kvadrátja, mely óriási átalakító erőt és energiát biztosít, azonban megjeleníthet akadályokat és látszólag irányíthatatlan eseményeket is. 

A Mars jeleníti meg az egyéni akaratot, a Plútó az Univerzum akaratát, így előfordulhat, hogy a kettő ellentmondásba kerül, ezért ahol akadályokkal találkozol, ott be kell látnod, vágyad, terved nem egyezik a nagyobb képpel, a nagyobb céllal.

Tovább »

Archívum


Népszerű