Archív bejegyzések (2019. március)


Tavaszpont-Mérleg Telihold-Mi van a tükörben

2019-03-20

Március 20.-án este a Nap a Kosba lép, azaz elkezdődik az asztrológiai új év, a tavaszi napéjegyenlőség. Különleges az idei tavasz hiszen március 21.-én éjjel ezzel egyidőben Telihold ragyog ránk. 

Mindez alapvetően előrevetíti az elkövetkező egy év energetikáját. Mérleg Teliholdat köszönthetünk, miközben a Nap a Chironnal áll együtt. Nagyon intenzív energiák érkeznek, hatalmas erők munkálnak a térben, lesz dolgunk bőven, hiszen mint tudjuk az elkerülés nem lehetséges alternatíva máskor sem, de most biztos nem.

Tovább »

Új Merkúr ciklus-Célok és érzések

2019-03-18

Új Merkúr ciklus kezdődik, hiszen a retrográd Merkúr a Nappal találkozott március 15.-én hasonlóan az Újhold energiáihoz az új terveket, célokat érdemes ilyenkor tervezni, előkészíteni.

Kiváló időszak a vágyak sikeres megvalósítására, akként hogy most a tervezés, tisztázás energiáit megragadva az elindításra váró terveket készítheted elő. Az asztrológia nem jóslás, hanem segítség ahhoz, hogy megértsd hogyan tudod felhasználni a rendelkezésedre álló erőket a belső motivációval, a vágyaiddal összhangban. 

Tovább »

Nap-Szaturnusz-A Varázslat ajándéka

2019-03-09

Láthatatlan igazságok

A Halak Újholddal kísért Uránusz jegyváltása egy más perspektívát kínál számodra. Március 9.-én szombaton a Halak Nap a Bak Szaturnusszal szövetkezik, hogy közelebb kerülhess a láthatatlan erők irányításához.

A földi létben létezik az anyag, a fizikai test és minden ami itt körülvesz, látható és érinthető, hallható és megfogható. Azonban mindez csupán egy része a mindenségnek, a benned élő egyetemes erőnek.

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű