Archív bejegyzések (2022. február)


2022 március havi asztrológia - Viharos március

2022-02-23

 

Március hónap kissé viharos és szélsőséges energiákat is hordoz, azonban nagyon fontos, hogy törekedjünk egyéni szinten a magasabb szintű megéléseket működtetni.

 

 

A hónap energiái olyan erőt hordoznak, amellyel átalakíthatjuk gondolati mintáinkat, gyógyíthatjuk fizikai és lelki oldalunkat egyaránt.

 

Tovább »

2022 február 21-28 heti asztrológia

2022-02-18

 

A február hónap utolsó hete sok lehetőséget tartogat, a Mars és a Vénusz együttállása még rendelkezésünkre áll, mely a Bak energiákat támogatja, ezáltal a hosszú távú céljaink, terveink és kapcsolataink vonatkozásában használható fel.
 

 

A Merkúr energiája is hangsúlyos ezen a héten, hiszen a Merkúr a Vízöntőben eléri a Szaturnusz-Uránusz kvadrát fokát, így az Uránusszal kerül teremtő fényszögkapcsolatba.

Tovább »

2022 február - Telihold az Oroszlánban-Légy hű önmagadhoz

2022-02-15

 

Február 16.-án Telihold az Oroszlánban, amely egy igen erős és intenzív kiteljesedő energiát hordoz, kreatív ötletek megvalósítására, kapcsolatok rendezésére, valamint a szükséges lezárásokra is.
 

 

Az Oroszlán Telihold a szív energiáját képviseli, mindent ami szívből jön, amit szívből teszünk. Ebben a teljességben kirajzolódik a feszültség is, hiszen abból jön létre a megvalósítás.

 

Tovább »

Archívum


Népszerű