Archív bejegyzések (2021. december)


2021 Karácsonyi asztrológia-A jövőt most írod

2021-12-23

 

Karácsonykor történik a harmadik Szaturnusz-Uránusz kvadrát, valamint a Vénusz és Plútó együttállás, amelyben csodálatos ajándékot lelhetünk, ha tudatosan használjuk ezt a sorsfordító energiát.

 

 

Szaturnusz-Uránusz kvadrát csúcspontja, amely a szabadság, az újítás, és a hagyományok, a megkötések, korlátok közti feszültséget jeleníti meg.

Tovább »

2021 december 19 - Telihold az Ikrekben-Vénusz retrográd és Chiron direkt

2021-12-15

 

December 19.-én Telihold ragyog az égen, a Hold az Ikrekben, mely kiteljesítő energia az elmúlt másfél év lezárása is, melyhez a megértést, a kis dolgok összerakásából születő teljességet biztosítja, amennyiben együttműködünk ezzel az energiával.
 

 

Eközben a Vénusz retrográdba vált, amely által nem távolódik hanem ismét közeledik a Plútóval való együttálláshoz, amely drasztikus változásokat hivatott előidézni mind kapcsolati, mind pénzügyi területen. 

Tovább »

2021 december - Vénusz-Plútó együttállás - Végletek és átalakulások a szerelemben és pénzügyekben

2021-12-10

 

 

December 11.-én érkezünk el az egyik legizgalmasabb égi álláshoz, mely nem más, mint a Vénusz és a Plútó együttállása. 
 

Ez az együttállás minden évben bekövetkezik, azonban a jelenlegi azért különleges, mivel nagyon szoros és hosszú ideig tartó, tekintve, hogy a Vénusz 2022 márciusig a Bakban lesz, beleértve a retrográd idejét is, amikor majd bevárja a Marsot és vele indul útnak, de erről majd később a 2022-es évi előrejelzésben lesz szó.

Tovább »

Archívum


Népszerű