Archív bejegyzések (2019. május)


2019-június 3-Ikrek Újhold-Őszinteség

2019-05-31

Az őszinteség Újholdja segít, hogy tisztán kommunikálj, hogy rendezd az eddig függőben lévő, vagy elakadt ügyeidet.

Hétfőn Ikrek Újhold pontosodik be az égen, egy új ciklus indul, hiszen az Újhold mindig az indítás energiáit hozza el életünkbe. Az Ikrekben létrejövő Nap-Hold együttállás azaz Újhold az igazság, az információ és a gondolatok erejét erősíti.

Tovább »

2019-május 30-31-Vénusz és a Merkúr

2019-05-30

Ismét a Vénuszé a főszerep, így a harmóniateremtésünk, a szerelem és az élet szeretete kerül előtérbe. Nincs is fontosabb a hétköznapok boldog megélésénél, hiszen az apróból áll össze az egész.

A Vénusz a Neptunusszal alkot harmonikus kapcsolatot, így a vágyak, álmok, a magasabb rendű szeretet lehívható a hétköznapjainkba. 

Tovább »

2019-május 18-Skorpió Telihold-Mágikus Erő

2019-05-17

Mágikus Telihold pontosodik be szombaton éjjel, nagyon intenzív energiákat hoz életünkbe. A Skorpió Telihold már önmagában is igen erőteljes hatást ígér, azonban most ez tovább fokozódik.

A Vénusz az Uránusszal találkozik a Bikában, mint tudjuk a Vénusz a szerelmi életünket, a pénzügyeinket és a harmónia teremtésünket felügyeli, az Uránusz pedig az Isteni szikra, a villámlás, a bevillanó gondolatok, a hirtelen nem várt fordulatokat hozza el életünkbe.

Tovább »

«123»

Archívum


Népszerű