Archív bejegyzések (2019. november)


2019-november 28-Neptunusz direkt-Az Angyalok suttogása

2019-11-28

Csütörtökön a Neptunusz elindul égi útján elhagyva a retrográd zónát. A Neptunusz a magasabb rendű szeretet, az angyali szférák megnyilvánulásai, a vágyak, álmok, azonban alacsonyabb szintű megjelenése a ködösítés, az illúziók és a valóságtól menekülés is.

Kifinomult művészi érzék és érzékenység egyaránt jellemzi, segítséget kínálva a finomhangolásra, az angyalok lágy suttogásának észlelésére, és az égi üzenetek vételére. Mivel saját jegyében a Halakban tartózkodik ezért még intenzívebben és tisztábban fejti ki pozitív hatásait.  

Tovább »

2019-november 26-Nyilas Újhold-Csak az maradhat ami Igaz

2019-11-26

 

Irány a jövő, fókuszálj a célra és ne nézz vissza, ne engedd, hogy a múlt sérelmei, kudarcai kedvedet szegjék. Nincs több idő rágódni a múlton, azon ami volt, vagy lehetett volna. 

Arra érdemes figyelni ami van és amit szeretnél, hogy legyen. Nem a hiány a segítőd, nem a félelem a társad, hanem a hit és tettek, a megvalósítás. 

Tovább »

2019-november 24-Jupiter-Vénusz a Galaktikus központon-A lélek felnyitja szemét

2019-11-24

Nagyon különleges a mai energia, a Nyilasban haladó Jupiter és Vénusz együttállása a Galaktikus központon már önmagában csodálatos energiakapu, azonban ennek  milyenségét a Mars-Uránusz szembenállása és a Nap-Chiron áldása határozza meg.

Jupiter a bőség, a szerencse és a kiteljesedés bolygója, amihez a hit és törvény is tartozik. A Vénusz a hétköznapi harmónia, a szerelem, a szépség és a kis szerencse égiteste. Amikor ők ketten találkoznak sikeresen támogatják egymás pozitív energiáit. 

Tovább »

«1234»

Archívum


Népszerű