Asztrológia

 

 Az asztrológiai elemzés a születési képlet, azaz születési horoszkóp elkészítésével kezdődik.

Ennek értelmezése alap és karma szinten is történhet.

  • A születési horoszkóp elárulja a szülött személyiség jegyeit, a rendelkezésére álló energiákat melyek a személyiségét alakítják.
  • Minden lélek egyéni feladattal érkezik, melyet a múltból hozott karma azaz következmények is alakítanak. A választott feladat, egyéni út a sors, mely egy irány, egy terv.

Szabad akarat mindannyiunk számára rendelkezésre áll, azonban van akinek tágabb van akinek szűkebb keretek között, mely a karma függvénye.


  • Az asztrológus feltárja a horoszkóp tulajdonosának személyiség jellemzőit és segít abban, hogyan tudná felhasználni a személyiségjelölőit a legharmonikusabban, egymást támogató és nem akadályozó módon.
  • Melyek azok a pozitív megélési módok amiben segítően tudja a szülött felhasználni energiáit.
  • Az asztrológiai házak jelentik az életterületeket és megmutatják azokat az erőket, minőségeket amelyek biztosítottak az adott témában.

A horoszkópelemzés feltárja a hozott feladatokat, a sors alakulását, illetve lehetőségeket a pozitív megélésre.  

Kiváló önismereti módszer az asztrológiai elemzés, melynek segítségével megérthetjük gondolkodásunkat, céljainkat, érzelmeinket egyaránt.


Az asztrológiai előrejelzés nem jóslás, hanem támogató lehetőség, mely elárulja az elkövetkező időszak irányát, feladatait, elkerülhetetlen eseményeit, valamint a rendelkezésre álló energiákat.

A horoszkóp előrejelzésből megtudhatjuk mely életterületünkön várható esemény, milyen szerencsés és támogató erők segíthetnek bizonyos kérdésekben.

Az éves horoszkóp segít abban, hogy terveinket mikor és hogyan érdemes elindítani, valamint mely változások várhatóak. 


A változásokhoz érkező energiák sosem romboló céllal érkeznek, ezeket kiválóan felhasználhatjuk vágyaink megvalósításához. Azonban ha nem tudatosan élünk és tervezünk, az energiák elszabadulva, kicsúszva irányításunk alól is megnyilvánulnak, mely esetben nem biztos, hogy örülünk majd a bekövetkező eseményeknek.


Párkapcsolati asztrológia a két fél születési horoszkópjának összevetéséből áll.

  • A kapcsolati szinasztria bemutatja a párkapcsolat alakulásának lehetőségeit, esetleges akadályait is.
  • Megtudhatjuk a párkapcsolati elemezésből, hogy házasság, szerelem, vagy csupán kaland a találkozás célja.

A szerelmi asztrológia segítségével láthatóvá válik a két fél közötti érzelmi és értelmi kapcsolódás minősége, a közös feladatok és a célok.


karma asztrológiai elemzés egy bővebb értelmezése a születési horoszkópnak, melynek célja a tudattalanul működő akadályozó korlátok, blokkok feltárása, megértése és feldolgozása.

A karma elemzés segítségével megérthetjük az ok okozati összefüggéseket életünkben, azokat az ismétlődő kudarcokat, fájdalmakat, érzelmi traumákat melyek feldolgozásra várnak.

Értelmet nyer az eddig balsorsnak tartott kudarc, fájdalmas emlék, érzelmi csalódások.  A karma asztrológia a megértést és feloldást támogatja, kilépést a negatív spirálból, a karma lezárását, melyhez a tapasztalaton keresztül vezet az út.


szerelmi karma elemzés szintén abban segít, hogy az eddigi mintát megtörve, a terheket letéve feloldva a korlátokat felszabadultan szerethessünk. A párkapcsolati karma asztrológia az akadályozó és lehúzó erőket tárja fel, valamint irányt mutat a megoldás felé.

Kaló Rita asztrológus