2022 július 25-31 heti asztrológia - Várható a váratlan

2022-07-20

Július utolsó hete különleges energiákat biztosít számunkra, hiszen a hét második felében az Uránusz a Felszálló Holdcsomóponttal találkozik.
 

 

Minden egyedi és megismételhetetlen, hiszen ilyen együttállás a Bikában 1939-ben volt, azonban akkor a Bikában a Leszálló holdcsomóponttal volt együttállásban az Uránusz, jelenleg pedig a Felszálló csomóponttal. Erre nem igen volt példa jelen életünkben, hiszen utoljára 1855 évben történt ez a találkozó.

 

Tovább »

2022 június 5-12.-ig heti asztrológia - Szaturnusz retrográd

2022-06-01

 

Június 5.-én a Szaturnusz retrográdba vált, mely esetben felerősödik az adott planéta jelentéstartalma.

 

A Szaturnuszhoz köthető a felelősség, a kitartás, a tanulságok, a tanítások, és a vállalt tettek következményei is. Az idő ura felhívja figyelmünket a múltra és az azzal kapcsolatos vállalásokra is, valamint a jövőnk érdekében szükséges tanulásra szintén. 

Tovább »

2022 június havi asztrológia- Szerelem az Élet

2022-05-25

 

Június hónap főbb asztrológiai eseményei közé tartozik a Merkúr elindul és elhagyja a retrográd idejét, miközben a Szaturnusszal még hatótávolságon belül van a kvadrát fényszögkapcsolata. 

 

A Szaturnusz pedig retrográdba vált, ami visszahozza június elején az áprilisi témákat életünkbe, lehetőséget teremt a megértésre, a megoldásra egyaránt.

Tovább »

Archívum


Népszerű