2020 december 17-Szaturnusz a Vízöntőben-A karma ura jegyet vált

2020-12-17

A Szaturnusz 2017 decemberben lépett a Bakba, így közel 3 éves ciklusát zárja le, azzal, hogy elhagyja saját jegyét a Bakot és átlép a levegős Vízöntő jegyébe.

Erről már kaptunk előzetest hiszen 2020 március 22.-én átlépett a Vízöntőbe, hogy ízelítőt adjon a december 17.-én kezdődő időszakról. A Szaturnusz lassú mozgású bolygó, így jegyváltása mindig jelentős időszakot mutat, általában 2.5-3 évet tölt el egy jegyben, és azon az életterületen tanításokat, feladatokat, esetleg terheket hoz, ami végül ajándékká és áldássá válik életünkben.

Tovább »

2020 december 15 - Chiron direkt - Vénusz a Nyilasban

2020-12-15

Folytatódik az intenzív energiák hatása, a Napfogyatkozás másnapján a sebzett gyógyító a karmikus gyógyulást jelképező Chiron direktbe vált, valamint a Vénusz a Skorpióból a Nyilasba költözik.

A Chiron július 11.-től retrográd, így ez a szakasz zárul, és indul egy új kör. Visszautal a tavaszi eseményekre is, hiszen a világjárvány a Kosban haladó Chironhoz is nagyban köthető.

Tovább »

2020 december 14 - Újhold a Nyilasban Napfogyatkozással-A Kezdet és a vég

2020-12-13

December 14.-én pontosodik be az Újhold a Nyilasban, mely különlegesen erős hiszen napfogyatkozással kísért Újhold, ami igen intenzív energiákat hoz.

Az Újholdak az új irányról, kezdetekről szólnak, azonban ehhez a régi lezárása is szükséges, éppen ezt erősíti ez a Napfogyatkozás, ami a leszálló holdcsomópontot érinti, ezért a múlttal van összefüggésben. 

Tovább »

Archívum


Népszerű