Archív bejegyzések (2018. október)


Bika Telihold-Nagy változások jönnek

2018-10-24

Október 24.-én szerdán Bika Telihold ragyog ezüst fényével, hogy megvilágítsa a rejtett vágyakat. Nagyon erőteljes és jelentős a mai Telihold, a Nap a Vénusszal együttesen világítja meg a Holdat, melyet az Uránusz kísér. 

Felszabadító igazságok ideje érkezett el, ( Nap a Skorpióban ) valami kezdődik miközben a régi elmúlik. Ha vágyunk valamire, ha akarunk valamit elgondoljuk, hogy milyen jó lenne a változás, mennyire szeretnénk már az új irányt, miközben mily fásult és lehúzó a régi.

Tovább »

Merkúr-Vénusz együttállás-Angyali üzenetek

2018-10-15

A Vénusz a Merkúrral táncol, a könnyedséget, a gondolataidat, az információkat és a belső tudatodat átszínezik az érzelmek. Az érzések és az értelem kéz a kézben jár a napokban, mely lehetőséget ad a kommunikációra, a belső kommunikációra ahol magaddal, az Angyalaiddal diskurálhatsz. 

Kérdezz és válaszokat kapsz, gondolkodj és érezd a megoldást mélyen belül. Hamarosan a Merkúr a Neptunusszal fog áldásos kapcsolatba lépni, amikor a csodákat tapasztalhatod.

Tovább »

Nap-Plútó-Visszatérés Átalakulás-Az Igazi

2018-10-11

Feszültségek a levegőben, a Mérleg Újholdat követően október 11.-én csütörtökön a retrográd Vénusz a Marssal alkot teremtő ám, feszült kapcsolatot, mely a szerelmi, párkapcsolati területen hoz némi feldolgozásra váró feladatot életedben. 

Nagyon erőteljes Skorpió energiák munkálkodnak jelenleg, melyek a transzformációt hivatottak előidézni mindannyiunk életében. Biztosan érzed, hogy valami nem ugyanaz, valami van a levegőben, mintha két Világ között rekednél. 

Tovább »

«12»

Archívum


Népszerű