2022 március havi asztrológia - Viharos március

2022-02-23

 

Március hónap kissé viharos és szélsőséges energiákat is hordoz, azonban nagyon fontos, hogy törekedjünk egyéni szinten a magasabb szintű megéléseket működtetni.

 

 

A hónap energiái olyan erőt hordoznak, amellyel átalakíthatjuk gondolati mintáinkat, gyógyíthatjuk fizikai és lelki oldalunkat egyaránt.

 

Lehetőségünk van az összegzésre, az önmagunkban elmerülésre annak érdekében, hogy kizárjuk a külvilágból érkező erősen manipulatív, megtévesztő és lehúzó hatásokat.

A nagy hármas, a szent három is március elején pontosodik be, amely a decemberben kezdődő Vénusz és Plútó együttállásáról szól, amelynek harmadik megnyilvánulása érkezik március elején.

A Vénusz alá tartozik a szerelem, a boldogság, az örömök és a pénzügyek is. Ebből adódóan a Plútóval való találkozása ezen területeken hatalmas energiát biztosít, mely megjelenése gyökeres változásokra, változtatásra ad lehetőséget.

A Vénusz és a Plútó a radikális változásoknak kedvez, amely csodálatos szintemelkedésre ad lehetőséget, de nem a hagyományosan elképzelt módon, hanem olyan Plútó módjára, amikor megéljük a legnagyobb mélységet, szembenézünk a legsötétebb oldallal vagy lezárunk egy helyzetet, kapcsolatot, irányt életünkben, amely hatalmas hiányt is eredményez, azonban ebből a mély és félelmetes helyzetből főnixként emelkedünk ki a magasságokba.

 

Nagyon sokat tanulhatunk a szeretetről, hiszen a birtoklás, az erőszakosság, az akaratunk másikra erőltetése közel sincs a szeretethez.

 

Ha ezen a téren leckéket kaptál, akkor abból érdemes lenne tanulni, hiszen itt a lehetőség mindezt felismerni, és átalakítani fénylő szeretetté, amelyet önmagadból és önmagadnak is sugárzol.

 

Minden sötét és negatív energiát a fénnyel és szeretettel lehet csak legyőzni, így akár a külvilágból érkező mögöttes szándékok okoznak gondot, vagy érzelmi zsarolással találkozol, a megoldás a szeretet erejében rejlik.

 

Nagyon sok Halak energia nyilvánul meg ebben a hónapban, amely alacsony szinten bizony hozhat megtévesztéseket, ködösítést, ezért nagyon fontos, hogy önmagunkra figyeljünk és zárjuk ki a külvilág zaját, amely eltérít önmagunktól. 

Olyan gyógyító energiára lelhetünk amennyiben képesek vagyunk leválni a kívülről érkező folyamatokról, amely csodálatos lehetőség meggyógyítani az elveszett részeket.

Mindehhez a Plútó ereje is adott, hiszen a Marssal is együttállásba kerül, amely fáradhatatlan energiát biztosít, hiszen az erő belülről, lélekből érkezik, mely a varázslást átalakítást támogatja. 

 

A szeretet vezet el mindehhez, amely nem enged a félelmeknek, nem ítélkezik, elfogadó azzal is amivel nem ért egyet. Itt az idő működtetni a bennünk élő Isteni Jót.

 

Március 20.-án érkezünk el az asztrológiai új évhez is, amikor elindul egy új év, amely a Jupiter éve.

 

A Jupiter mindent felnagyít amellyel kapcsolatba kerül, így azon energiákat fogja növelni életedben amelynek teret adsz. 

Erről természetesen külön fogok írni, és egy előadást is tartok, amelyre szeretettel várok mindenkit aki szeretné a Jupiter évét személyes szerencséjeként, kiteljesedésként megélni. 

 

2022 asztrológiai új év elemzése és lehetőségei

Helyszín: Forrás Stúdió
1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7

Időpont: 2022 március 18 péntek 16:30-19:00

Részvételi díj: 6000 Ft

Regisztrálni az előadásra az alábbi email címen lehetséges: sorskarma@gmail.com

 

Bővebben a márciusi asztrológiáról az alábbi videómban: