2022 február havi asztrológia-Kapcsolatok, kivetítések

2022-01-26

 

 

Február hónap egy Újholddal indul, amely a Vízöntőben jön létre, és alapvetően határozza meg az új holdhónap energiáit.
 

 

Mivel az Újhold a Szaturnusszal kerül együttállásba így számíthatunk arra, hogy múltunk felidézése, visszatérése kerül előtérbe, annak érdekében, hogy megérthessük és tapasztalattá alakíthassuk életünk történéseit.

Leginkább az önmagunkkal való tisztázást és fejlődést segítik az energiák, mivel a külvilág történései nagyrészt a belső gondolataink kivetülései.

Mivel ez egy Vízöntő Újhold, így erős levegőenergiát hordoz, minden olyan tevékenység, amelyet azért teszünk, hogy új energiát vigyünk az életünkbe, új gondolkodásmódot, ragyogó ötleteket és tisztább elmét inspirál.

A Szaturnusz és az Uránusz szerepe ebben az Újholdban abban rejlik, hogy a régi értékek és képességek felszínre hozatalát, és a megújulást támogassák.

A Szaturnusz olyan leckéket hozhat amely rávilágít arra a területre ahol vagy amiben nem vállaltál felelősséget, és ez elengedhetetlenül fontos annak érdekében, hogy életed irányítójává válhass.

 

A hónap első napjai a tisztításra és gondolati felszabadításra alkalmasak, majd február 4.-től amikor a Merkúr már nem retrográd hanem előre tart kezdenek a dolgok lassan de biztosan kifejeződni és a megvalósítás felé mozdulni.

A közösségek, kapcsolatok területén felszínre kerülnek az ellentétek, amely szintén kizárólag önmagunkban oldható meg.

 

Február közepén azaz 14.-én már hatótávolságon belül lesz a Vénusz és a Mars találkozója, ami a vágyak, a szerelem, a boldogság, és a pénzügyek témáiban kap intenzív erőt a Mars lendületes, tüzes akarata által.

Mindez kivételes lehetőség, hiszen még márciusban is együtt mozognak és majd a Plútó energiáival is kiegészülnek.

A Vénusz és a Mars csodálatos szerelemtánca elhozhatja az egymásra találást, annak aki egyedül van, illetve nagyot lendíthet a kapcsolatokon.

Olyan lehetőséget hordoz amikor kezünkbe vehetjük a sorsunk és aktívan közvetlenül tehetünk a boldogulásunk érdekében.

 

Február 16.-án Telihold az Oroszlánban, amely egy igen erős és intenzív kiteljesedő energiát hordoz, kreatív ötletek megvalósítására, kapcsolatok rendezésére, valamint a szükséges lezárásokra is.

Mivel a Holdcsomópontokkal kerülnek kvadrát fényszögkapcsolatba, így olyan témákat erősít életünkben, mint a biztonság, az állandóság, az örömök, valamint az elmúlás, a befejezés egy új kezdet érdekében.

 

A Jupiter és az Uránusz közti fényszögkapcsolat is jótékonyan befolyásolja a hónap energiáit, mivel segíti a nagyobb összefüggések megértését, és a hit megélését. 

 

Február 18.-án a Nap a Halakban kezdi meg utazását, utalva az elmúlásra és az új kezdetre egyaránt, hiszen az állatöv utolsó jegyében összegezve érkezünk majd el az új évhez is, amikor a Nap a Kosba lép.

 

A hónap vége már nagyon erőteljes energiákat biztosít, hiszen a Mars az Eris-szel kerül kvadrátba, amely a harcokat, a feszültségeket is felerősítheti azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez is belőlünk indul.

A Merkúr az Uránusszal kvadrátban arra szólít fel, hogy szabadulj meg a lehúzó gondolatoktól, félelmektől, blokkoló hiedelmektől, mivel ez hozza el a szabadságodat is.

 

 

Bővebben a február havi asztrológiáról az alábbi videómban: