Nyilas Újhold-Célozd meg a vágyaidat!

2018-12-07

December 7.-én pénteken Nyilas Újhold köszönt ránk, melynek energiáit leginkább az elindításra használhatjuk fel.  Mindehhez hozzájárul még a Merkúr irányváltása is, mely segíti, hogy végre egyenesbe jöjjenek a dolgaid.

A Nyilas energiái a célt erősítik, hiszen a Nyilasnak cél kell melyet megcélozhat. Ha jól akarod hasznosítani a jelen energiákat, akkor arra használod fel, hogy előre, a célra fordítod figyelmed.

A siker titka az időzítés és a felkészülés. A felkészülés ideje megtörtént, most a figyelmed a cél felé fordíthatod, melyhez a tettek is szükségesek, majd a megfelelő időben történő lépések.

Csodálatos gyógyító lehetőséget teremt a Merkúr, a Chiron és a Felszálló holdcsomó áldásos kapcsolódása, kivételes lehetőséget kínál a régi sebek begyógyítására, a továbblépéshez.

A Merkúr elindulása átmenetileg okozhat zűrzavart, hirtelen nem várt fordulatokat, kommunikációs problémákat, azonban mindez csupán pár napig elképzelhető.  Felgyorsulnak az események, az elakadt ügyek beindulnak és végre a vágyaid megvalósítására fordíthatod erődet
(Mars-Neptunusz együttállás ).

Az időzítés csodáját tapasztalhatod, amikor ha figyelsz pontosan láthatod, hogy nem is akadt el az a dolog, nem megoldhatatlan az a helyzet, vagy feladat, hiszen megvalósul, megoldódik, talán már nem is hitted, éppen ezért most megtörténik, hogy bizonyosságot szerezz a valódi hitről, bizalomról.

Lassan véget ér a 2018-as év, mely sok múlttal kapcsolatos feladatot, megértést hozott, ideje most már előre tekinteni. A Nyilas és a Jupiter jövőorientált, nem fél nagyot álmodni, hiszen van elég hite, hogy meg is valósítsa azt.

A múlt kitörölhetetlenül benned van és részeddé válik, azonban nem mindegy, hogy ez súlyos teherként vagy tanulságként, tapasztalatként bölcsességként jelenik meg és segíti a jövődet. Pontosan erről szól ez az Újhold, hiszen a Jupiter a bölcsesség energiáit közvetíti életedbe.

Volt amikor elbuktál, volt hogy veszítettél, és bánkódtál, azonban most itt vagy ezzel a tudással, megélted mindkét oldalt, láttad a fényt és a sötétséget, már tudod hol keresd a világosságot.

Mindenkiben ott van a hit, ott van a bizalom, és az álmai vágyai is léteznek. Porold le az elfelejtett álmod, hagyd hátra a félelmet és add át magad a bizalomnak. Bízz magadban, bízz a jövődben és tégy az álmaidért.