Merkúr-Vénusz együttállás-Angyali üzenetek

2018-10-15

A Vénusz a Merkúrral táncol, a könnyedséget, a gondolataidat, az információkat és a belső tudatodat átszínezik az érzelmek. Az érzések és az értelem kéz a kézben jár a napokban, mely lehetőséget ad a kommunikációra, a belső kommunikációra ahol magaddal, az Angyalaiddal diskurálhatsz. 

Kérdezz és válaszokat kapsz, gondolkodj és érezd a megoldást mélyen belül. Hamarosan a Merkúr a Neptunusszal fog áldásos kapcsolatba lépni, amikor a csodákat tapasztalhatod.

Pontosan tudod, hogy mire vágysz és mit szeretnél, mit emelhetnél magasabb szintre életedben. Álmaid kapujához közeledsz, amikor le kell tenned az akadályozó terheket, blokkokat.

Amikor valamit elveszítesz valamit nyersz is, ha valaminek vége valami új elkezdődik.

Gyakran el kell veszítened valamit, hogy a helyes utadra találj, el kell buknod, hogy felállhass és mást tegyél, kudarcot kell megélned, ahhoz, hogy másképp csináld. Ne félj a veszteségtől, hidd el, hogy jobb lesz Neked, hogy igazán Te nem akarod azt már, csak valamiért nem mersz ezzel szembenézni, nem mered abbahagyni, kell hozzá egy veszteség élmény, hogy váltani tudj.

Ha trauma ér, ahhoz, hogy túlélj el kell temetned a fájdalmas történéseket, azonban attól még benned van, csak nem tudatosan de megváltoztat téged örökre. Nagyon sok korlát blokk lakozik mélyen belül, amit nem is sejtesz, csak azt tudod, érzékeled, hogy az a dolog nem megy neked valamiért, de az is megesik, hogy elutasítod, azt mondod azt te nem is akarod, nem is akartad soha.

Ezek a blokkok, visszahúznak, igazolják az adott témában, területen a szerencsétlenségedet, a kudarcodat, azonban mindez megváltoztatható. Minden korlát feloldható, s ha feloldod megnyílnak a kapuk melyeken be tudsz lépni, és meg tudod teremteni azt amiben szűkölködtél.

A Vénusz a főszereplője az idei évnek, ezért különösen fontos a mostani vissztekintés. A Merkúr a hírnök, az információk közvetítője mely a vénuszi témákban a szerelem és a pénzügyi kérdések körét érinti. Az érzelmek értelmet nyernek, legyen az pozitív vagy negatív érzelem. Ahol már nincs szeretet benned, ideje váltanod, arra az útra ahová a szeretet vezet. 

A napokban nagyon erős segítséget kaphatsz, csak figyelj az angyali sugallatokra. Merj lépni, szembenézni és kívánni, s ha így teszel új csodák érkeznek.