2022 április havi asztrológia-Ébredés

2022-03-25

 

 

Április hónap az elindítás, a megszületés, az ébredés energiáit hordozza, biztosítja számunkra.
 

A hónap egy intenzív Újholddal indul a Kosban, és külön érdekes, hogy egy Újholddal fog zárulni is április 30.-án, amely különleges, hiszen napfogyatkozással kísért Újhold lesz.

 

Mindez arra utal, hogy ebben a hónapban két intenzív kezdet energia is megnyilvánul, tehát a dolgok, események gyorsabban alakulnak áprilisban.

 

A kezdeti Újhold erős gyógyító energiákat hordoz, hiszen a Nap és Hold együttállása a Kosban a Chironnal találkozik.

Mindez felszínre hozhat elfojtott, vagy a tudatalattiban rejlő sérelmeket, indulatokat, fájdalmakat, amelyek gyógyításának ideje jött el.

 

A Chiron 2018 óta a Kosban van, ami személyes képlettől függően valamely életterületet érint az életedben, és arra ad lehetőséget, hogy itt felszabadulj a fájdalmak, elutasítottság, sérelmek alól. Meggyógyítani átírni az ahhoz tartozó negatív mintát, és kilépni az eddigi megélések kudarcaiból. 
 

A Chiron nagyon sok időt tölt a Kosban, hiszen még 2027-ig itt lesz.
 

A Kosban a Chiron az erővel, erőszakkal, akarattal, háborúval kapcsolatos sérüléseinket érinti, és milyen érdekes, hogy éppen most zajlik háború a szomszédunkban.

 

Ez az Újhold elindítja a gyógyítás, a béke lehetőségét is.
 

A hónap további érdekessége, hogy április 4.-től a Szaturnusz T-kvadrátba kerül a Holdcsomópontokkal és bizony ez egész hónapban jelen lesz.
 

A régi értékek, tapasztalatok szükségességét is mutatja, valamint a szabad akarat buktatóit, annyiban, hogy a félelmek, a lehúzó erők akadályozzák illetve negatív irányba viszik a szabad döntésedet.
 

Érdemes most átgondolni, mi a célod, és kitartással elindítani mindazt, azonban a vizsga most a Szaturnusz által abban jelenik meg, hogy mások kudarcai, veszteségei elbizonytalanítanak-e. Ha éppen a többségnek félelmei vannak, akkor hagyod-e magad bevonni ebbe a lehúzó energiába, vagy nem belépve ebbe, hittel, akarattal, kitartással elköteleződsz önmagad és céljaid mellett.

Nagyon fontos vizsga mindez, hiszen hosszú távon határozza meg életedet.
 

Április 5.-6.-án a Mars is bekapcsolódik ebbe, mivel együttállásba kerül a Szaturnusszal, így az akarat, a tettek elszántságot kapnak, vagy félelmet és gátlást.
 

Egészen április közepéig fennáll a Jupiter és Neptunusz együttállása a Halakban, mely erőteljes energia az angyali szeretet gyógyító lehetőségét is biztosítja.

Azonban mindez egy lehetőség, nem kötelező, hiszen megélhető alacsonyabb szinten is, ahol a valóságtól az illúziókba menekülsz.

Másrészt a külvilágban bizony számos példát láthatsz majd a megtévesztésre, a ködösítésre és a vetítésre, ahol azt láttatnak veled ami érdekük.

A segítségnyújtás, az önzetlenség is pozitív formája ennek az energiának, így az ima, a vizualizáció különösen erősen hat majd.

Ezért arra helyezd figyelmed, és azt képzeld el amit megvalósulni szeretnél.

 

Csodálatos fénnyel teli áprilisi napokat kívánok!

 

Bővebben az alábbi videómban: