2021 Karácsonyi asztrológia-A jövőt most írod

2021-12-23

 

Karácsonykor történik a harmadik Szaturnusz-Uránusz kvadrát, valamint a Vénusz és Plútó együttállás, amelyben csodálatos ajándékot lelhetünk, ha tudatosan használjuk ezt a sorsfordító energiát.

 

 

Szaturnusz-Uránusz kvadrát csúcspontja, amely a szabadság, az újítás, és a hagyományok, a megkötések, korlátok közti feszültséget jeleníti meg.

Másrészt azt az ébredés is képviseli amely által megérthetjük, hogy az esztelen lázadás és újítás nem vezet tartós eredményekre, csak abban az esetben, ha a régi értékek megtartásával kezdünk egy új irányt.

Ez a fényszög energia felszínre hozza a korlátainkat is, melyeket önmagunk ültettünk el tudatunkba, ebből következik hogy kizárólag magunk tudjuk lebontani, átalakítani is.

Érdemes elgondolkodni azon, hogy életed mely területén érzed úgy hogy függsz másoktól, akár a sorstól, vagy bizonyos személyektől.

Miről gondolod azt, hogy nem vagy képes rá önállóan? Milyen határaid vannak, ezek mekkora mozgásteret biztosítanak az adott életterületen.

Ha megtalálod mindezt akkor kezdheted építeni önbizalmad, az önmagadba vetett hitet, és az Uránusz felszabadító erejével a korlátokat átalakítani kitartássá, elszántsággá, tapasztalattá (Szaturnusz).

Ebből születik meg a fény, a világosság, a megértés, mely a Szaturnuszi energiát átalakítva a korlátozás helyett a legnagyobb eredményeket, tartós sikert eredményez majd, egy hatalmas szintemelkedést.

Mindezt a Vénusz is támogatja a Bakban a Plútóval létrejövő együttállásával, amely energia a teljes transzformációt, átalakítást, a lehetetlen meglépését erősíti.

Amennyiben belülre figyelünk, és összerakjuk a nagyobb értelmet, képet ( Nyilas analógiái), óriásit emelhetünk életünkön, önmagunkon.

Nagyon fontos jelen időszakban, hogy ne ragadjunk le a hétköznapi problémák szintjén, keressük ezek magasabb szintű üzeneteit, összefüggéseit.

A Vénusz és a Plútó együttállása is ismét pontos, mely az érzelmi emelkedést biztosítja, azonban a mélységek megélése mellett.

 

Bővebben az alábbi videómban:

 

A Téli Napfordulóról pedig lenti videóban: