2019-november 21-Merkúr direkt-Soha ne add fel

2019-11-21

A Merkúr kilépett a retrográd zónából és elindult útján, még mindig a Skorpióban, azonban most már más az irány. 

November 1.-én kezdődött a retrográd irány, érdemes átgondolni mi történt ebben a három hétben, amit tapasztaltunk visszaléptünk, visszagondoltunk az a jövő felé indul, és ezen megélések, megértések okán haladunk előre.

Titkok, hazugságok lepleződtek le, és régi dolgaidat is tisztán megérthetted.

Mivel a Skorpió energiái igen intenzívek, hiszen már a Mars is ebben a jegyben halad, ezért lassan megszűnik a félelem, és erőteljes átalakító erők indulnak el bennünk. Talán kissé szélsőségesek vagyunk, érzelmileg túlfűtött állapotban, azonban vannak dolgok amikhez ez nagyon hasznos tud lenni.

Ez az energia a Soha nem adom fel és a nincs lehetetlen érzését, és az ebből nyerhető hatalmas erőt ajándékozza nekünk.

Amit érdemes kerülni, az a hatalmi harcok, a manipuláció és a felesleges érzelmi halálok állapota. Bizony erre is nagy az esély, hogy most eltúlozd a dolgokat, felfújd az érzelmeket, leginkább a sértettséget, a szavak jelentőségét és az igazság keresését akár a másik teljes érzelmi boncolásán keresztül.

A kommunikáció ( Merkúr ) és az akarat ( Mars) is erre irányul, ezért a felszínesség ebben az időszakban nagyon nem valószínű. Lehet túl elemezzük a szavakat, a másik gondolatait kitalálni véljük és amin máskor gond nélkül továbblépünk most megrekedünk benne.

Ehelyett sokkal hasznosabb lenne másra irányítani ezt az energiát, ami persze nem olyan egyszerű. Ha már felismerted ezeket a megnyilvánulásaidat, akár dönthetsz úgy, hogy felhasználod sokkal kedvezőbben. Magadra figyelj, és arra amit szeretnél, hiszen most legyőzhetetlen vagy.

Érdemes megcélozni terveidet, ehhez a Nap Nyilasba lépése is nagy lendületet ad napokon belül, és rendíthetetlenül haladni előre.

Az a belső tűz ami most benned ég hegyeket képes megmozgatni, a tudatosság és a fegyelmezettség kiváló segítők ebben. Legyőzhetetlen vagy és eltéríthetetlen, a hatalom a tiéd és a választás is, mire használod erődet.