2022 április 23-30 heti asztrológia - Visszatér a múlt

2022-04-21

Az április utolsó hete is számos kihívást rejt, egyrészt a Merkúr a Szaturnusszal kerül kvadrátba, amely a koncentrációt, az összegzést támogatja gondolati és kommunikációs téren. 

 

 

Azonban megjelenhetnek elfojtások, és kapcsolati korlátok is, amikor esetleg nem sikerül szót érteni a másik emberrel. 

Ilyenkor ajánlatos inkább önmagunkban elmerülni és leszűrni a tanulságokat, mivel a múlttal is összefüggésben lehetnek ezen helyzetek. A múlt megértése és ennek tapasztalatai nagyon hasznos segítséget nyújtanak a későbbiekben. 

Mivel a héten a Merkúr a Plútóval is áldásos trigon fényszögkapcsolatba kerül majd, így szavaink, gondolataink átalakító és teremtő ereje megsokszorozódik.

Éppen ezért szükséges az összpontosítás, és a lehúzó gondolatok, szavak elhagyása.

"Kérj s megadatik" most különösen erősen jelenik meg, mely energia által a kimondott szavak, a fejünkben lejátszódó gondolatok intenzív megnyilvánulása játszik szerepet.

Másrészt a Vénusz beéri a Neptunuszt és a Jupitert és együttállásba kerül mindkét égitesttel, amely a szerencsét, a boldogságot, és a szeretet megnyilvánulási lehetőségeit hordozza.

Érdemes átgondolni miben rejlik az öröm érzése életedben, és figyelmedet, gondolataidat azon irányba terelni.

Az angyali energiák is megjelennek ebben a konstellációban, ezért a feltételek nélküli szeretet önmagunk és mások irányába is csodálatosan működik.

A hónap nagy erővel zárul és nyitja meg a májusi energiákat, hiszen április 30.-án egy Újholdat köszönthetünk a Bikában, amely különösen erős, hiszen részleges napfogyatkozással kísért.

A napfogyatkozások kiemelt jelentőségűek, megnyilvánulásuk túlmutat az Újholdnál szokásos holdhónapi energián, hiszen hosszabb távon mutat utat életünkben.

A Bika erőteljes élet energiája egy új irányt támogat, azonban ehhez még valamit meg kell érteni a múltból és le kell zárni, hogy az újat tisztán indíthassuk.

 

Bővebben az alábbi videómban: