2022 február - Telihold az Oroszlánban-Légy hű önmagadhoz

2022-02-15

 

Február 16.-án Telihold az Oroszlánban, amely egy igen erős és intenzív kiteljesedő energiát hordoz, kreatív ötletek megvalósítására, kapcsolatok rendezésére, valamint a szükséges lezárásokra is.
 

 

Az Oroszlán Telihold a szív energiáját képviseli, mindent ami szívből jön, amit szívből teszünk. Ebben a teljességben kirajzolódik a feszültség is, hiszen abból jön létre a megvalósítás.

 

Felhívja figyelmünket a rejtett dolgokra, hiszen a Telihold képletében a Hold a 12. házban áll, ami belső működésre is utal, valamint azon témák is megjelennek általa amelyeket még nem tisztáztunk magunkban.

Nagyon ijesztő lehet, ha a szívünkre hallgatunk. De mi az ára, ha nem csinálod?

Felmerül a hiszek-e magamban kérdése, és a közösségek építő vagy éppen lehúzó ereje is.

Előfordulhat, hogy úgy érzed a külvilág ellened van, és nem tudsz önmagad lenni.

Ha feszültséget érzel a napokban, az arra hívja fel a figyelmedet, hogy élj szívből.

Lehet követni másokat, annak érdekében, hogy elfogadjanak, azonban mindez eltávolít a valóditól, önmagadtól, és ettől az Oroszlán szenved.

Az Oroszlán nem akar megfelelni, csak önmaga fényét akarja ragyogni, és éppen ez a ragyogás az, ami másokat is vonz, ami miatt mások is követik.

A megfelelés eltérít önmagadtól így a fényed kihunyni látszik, amiért máshol keresed a töltekezést, annak ellenére hogy ezt bizony csak önmagadban lelheted meg.
 

Légy önmagad, kövesd a szívedet, még akkor is ha ez kockázatos, ha ez nem elfogadott, ha ezzel eltávolodsz a tömegtől. 


A Hold a Plútóval alkotott fényszögkapcsolata is fentieket erősíti, hiszen a személyes hatalom, a radikális változtatás lehetőségét biztosítja, abban az esetben ha mersz a szívedre hallgatni, ha önmagadra hallgatsz nagyot léphetsz előre.

A Nap és a Hold szembenállása a Holdcsomópontokkal kerülnek kvadrát fényszögkapcsolatba, így olyan témákat erősít életünkben, mint a biztonság, az állandóság, az örömök, valamint az elmúlás, a befejezés egy új kezdet érdekében.

A Jupiter és az Uránusz közti fényszögkapcsolat is jótékonyan befolyásolja a hónap energiáit, mivel segíti a nagyobb összefüggések megértését, és a hit megélését. 

 

Csodaszép Telihold energiákat kívánok!

 

Bővebben a heti asztrológiában:

 

Tanulj asztrológiát, hogy jobban megértsd önmagadat, kapcsolataidat és tudatosan alakítsd jövődet.

Új karma asztrológiai tanfolyamok indulnak, online és személyes csoportos formában is, bővebben:

https://www.lcr.hu/oktatas