2019-december 19-Nap a Galaktikus központon

2019-12-18

Különleges nap a mai hiszen a Nap a Nyilas 27. fokán jár, elérve a Galaktikus központot. 

A Nap ma megvilágítja valódi önmagad, a belső fényedre láthatsz rá, és hittel bizalommal tekinthetsz előre. Az igazság fénye ragyog fel, az a fajta tudatosság ami által megértheted az apró történések szerepét a nagyobb jó érdekében.

Felszínre kerülnek a hit és a teremtés kérdései, kezdve a gondolati teremtéssel. Hiszel-e abban, amit szerencsének gondolsz, és tudatosan teremted-e jelenedet s jövődet?

Ehhez a cselekvés és az erő is hozzájárul, amit most a Szaturnusz tesztel, mivel a Skorpió Mars a Bak Szaturnusszal alkot segítő kapcsolatot.

A harcos Mars az érzelmes Skorpióban nagyon intenzív, mivel hatalomra éhes, és teszi mindezt az érzelmeken keresztül. Az utóbbi időben ennek hatására megtapasztalhattad az érzelmek széles skáláját és a szélsőségeket, amikor a sötét oldalad is hatalomra vágyik. Bizony ez is részed, és ahhoz hogy irányíthasd ismerned is kell.

Azonban ma olyan segítő hatást kapunk, ami felhasználható a különböző erők összehangolására, hiszen a Szaturnusz lecsillapítja a harcos Mars energiáit, és segíti a megértését az ok okozati összefüggéseknek életedben.

Mi az ami negatív erő benned és miért tör elő belőled, újra és újra?

Miért harcolsz a hatalomért, amikor már rég a tiéd, de ereje nem a külső alá vagy felérendeltségben nyilvánul meg, hanem a saját életed alakításában. 

A Nap most határozottan rávilágít életünkben arra, hogy mindannyian egy egész részei vagyunk, mindenki és minden éppoly fontos része az egésznek. Így a benned élő jó és rossz is éppen oly fontos, hiszen ezek egymást támogató erők. A jó a rossz nélkül nem nyilvánulhat meg ahogy fordítva a rossz sem létezik jó nélkül.

Bárhol is tartasz életedben, bármit is gondolsz magadról épp annyira fontos vagy mint bárki más, függetlenül a hatalomtól a társadalmi szerepedtől, a részed az Egészben pótolhatatlan.

A Mars Szaturnusz harmonikus kapcsolódása támogat abban, hogy a felesleges harc vagy küzdelem helyett a termékeny cselekvést válaszd.

Kiváló nap a mai átgondolni a céljaidat és megtenni az első lépést, elindítani megfontoltan a terveket.

Kissé visszafogottabbak leszünk, ami nagyon időszerű, hiszen az ünnepek előtti hajtás és esztelen rohanás értelmetlen, inkább a lecsendesedés, a nyugalom felé érdemes haladni. Szombaton lépünk a téli Napfordulóba, egész pontosan vasárnap hajnalban, amikor legrövidebb a nappal és leghosszabb az éjszaka.

Ez a külső fény hiánya így a belső napunk ragyogtatásával tudunk világosságot vinni életünkbe.