Szaturnusz direkt-Búcsú a múlttól

2019-09-20

A Szaturnusz elindult, az április óta tartó retrográd időszak lezárult, ami kiállta az idő próbáját megszilárdul, amin nem lehet változtatni és megújítani lezárul.

Nincs visszaút, a Szaturnusz nem hisz az átmeneti és felületes dolgokban, kapcsolatokban, ezért felesleges kínokat veszel csupán nyakadba, ha a múltban ragadsz.

Visszatekintve az áprilisi időszakra, kiderülhet, mi az ami azóta tartóssá vált, elmélyült, megszilárdult és mi az ami elromlott, felbomlott.

Legyen az egy kapcsolat, egy szerelem, ami azóta elindult az elköteleződés felé, valószínűleg egyre inkább tartóssá válik és hosszú távon életed része lesz. Azonban ami elromlott vagy felbomlott, helyrehozhatatlan falakat épített, nem része már a jövődnek.

A biztonság elsőre a megszokott dolgokból, helyzetekből állhat, azonban jobban végiggondolva, a benned élő harmónia és nyugalom jelenti a biztosságot és biztonságot. Amikor este lefekszel tudod, hogy holnap újra felkel a Nap, újra elindul egy remény, egy élet és tudod, hogy a benned élő szeretet aranyozza be mindezt. Ez a biztonság, minden más csupán felesleges megszokásból adódó teher.

A múlt egy része lezárul, ami elmúlt és már nem hordoz életet, csupán energiádat emészti. Ami volt és ma már nem életképes el kell engedni, ehhez rengeteg támogatást is kaptál és kapsz is. Ha nem érted és ragaszkodsz, csupán felesleges terhet veszel nyakadba, amiről most bőven kapsz leckét is. Megmutatja a Szaturnusz energiája milyen nehéz a jövő, ha a múlt terheivel készülsz elindulni, másrészt akadályozod a jövőd, hogy időt és energiát fektethess az alakításába.

Arra figyelj ami a jelenben van, azt alakítsd aminek jövője van, a múltból csupán tanulni érdemes, de nem pazarolhatod energiád arra ami elmúlt már. A karma ura felgyorsul és nem engedi, hogy tétlenkedj, figyelmeztet mindennap, hogy légy itt és fektess munkát és erőt abba, aminek van jövője életedben.

Ha így teszel a jutalmad nem marad el, lassan de biztosan alakíthatod ki a vágyott célodat.