2021 július 10 - Újhold a Rákban-Érzelmek és emlékek

2021-07-08

Július 10.-én hajnalban pontos az Újhold

Az Újhold a Rákban egy csodálatos kezdeti energiát biztosít a július elején megélt feszültebb hatások megértéséhez és egy új, tiszta kezdet megéléséhez. 

 


Megérzések és az érzelmek tisztítása megélhető és elérhető ezáltal. Utazásra is kiváló időszak kezdődik.

Az Újholdak kezdeti, indító energiát képviselnek, ami a Hold saját jegyében a Rákban különösen erősen nyilvánul meg.

Ez egy érzelmes Újhold, amelyben az értelmi és érzelmi oldal együttműködése rejlik, amennyiben tudatosan használjuk fel az energiákat és figyelünk érzéseinkre, gondolatainkra.

Ez az energia vezeti be a Vénusz és Mars találkozóját az Oroszlánban, melyre majd július 12-16.-ig kerül sor, és a szerelmi élet rendezésére, a boldogság megtalálására hoz különleges lehetőséget.

A Rák Újhold hatása alatt a gondolatokat átszövik a megérzések, a racionális megállapítások helyett, az „úgy érzem” hatása nyilvánul meg.

Amikor érzéseink vezetnek, abban benne rejlik egy magasabb erő, melyet a Neptunusz is képvisel, és szerencsés módon éppen áldásos kapcsolatba kerül a Rák Újholddal.

A Rák a gyökereink, a származás, a biztonság, a kezdet is, innen indulunk és ide jutunk, így ebből merítjük a legfőbb erőt is. Mindannyian tudjuk miért jöttünk, mit akarunk, ehhez az érzéseink segítenek, és ebben rejlik a megoldás is, azonban a feladatok szintén.

Ebben az energiában megjelenhetnek a félelmeink is és a múlt sérelmei, hiszen a Rák az érzelmek mellett az emlékezés a múltra, az otthon, a belső biztonság.

Kiváló lehetőség a tisztításra, a megszabadulásra is, hiszen az Uránusz is igen aktív szerepet játszott mostanában amely a felszabadítást szorgalmazza.

A sérelmek, a fájdalmak a fojtogató érzések akadályozzák a biztonság, a belső béke megélését, így nincs szükség rá. Az emlékek arra valók, hogy tudást és tapasztalatokat adjanak, ahelyett, hogy fájdalmat és félelmet keltenének.

Ez a legfontosabb irány, és szükséges ahhoz, hogy a már folyamatban lévő Mars-Vénusz együttállás az Oroszlánban elhozza a vágyott célok beteljesülését, a boldogság és örömök megélését.

A sérelmek helyett az erőt láthatjuk önmagunkban, hiszen megéléseink, tapasztalásaink erősebbé, szilárdabbá és ezáltal bölcsebbé tesznek.

A Rák páncélja védelem, azonban ebben a biztonság ajtaja is rejlik, melyet fájdalmaid és sérelmeid gyógyításán keresztül tudsz megnyitni egy új érzésnek, új szerelemnek.

A Rák Újholdat követően már készül a lehetőség a vágyak megvalósítására, az élet szerelmetes oldalának megélésre.

A választás egyéni döntés, lehet maradni a félelmek, sérelmek megszokásaiban, vagy megemészteni és új érzelmeket fogadni.

 

A teljes július hónap hatásai az alábbi videómban: