2019-november 26-Nyilas Újhold-Csak az maradhat ami Igaz

2019-11-26

 

Irány a jövő, fókuszálj a célra és ne nézz vissza, ne engedd, hogy a múlt sérelmei, kudarcai kedvedet szegjék. Nincs több idő rágódni a múlton, azon ami volt, vagy lehetett volna. 

Arra érdemes figyelni ami van és amit szeretnél, hogy legyen. Nem a hiány a segítőd, nem a félelem a társad, hanem a hit és tettek, a megvalósítás. 

Minden új irány, minden új terv megvalósításra vár, és most itt az idő, hogy nekiláss. Ez az energia most a kezdésről, a célokról szól és nem az aggódásról, a kishitűségről. Állj fel, hagyd magad mögött az eddigi gondolkodásmódot válts irányt és oldd meg új eszközökkel.

Kedden azaz ma pontosodik be a Nyilas Újholdja, ami biztosítja számodra fentiekhez szükséges energiákat. Az égi energiák mindig akkor és olyan formában érkeznek ahogy és amikor a legjobban felhasználható számodra. A gond, a megrekedés mindig abból van, ha nem arra használod amire szolgál, vagy ha nem működsz együtt az univerzummal és lemaradsz.

Mint tudjuk az energia nem vész el, tehát ekkor is megnyilvánul minden aktuális hatás életedben, csak ebben az esetben felforgatja életedet, és csupán akadályokat fogsz látni, érzékelni belőle.

Ma a Vénusz is jegyet váltott, a jövőorientált és bizakodó Nyilasból átlépett a Bakba, ahol megfontoltabb ugyan, azonban itt valósítja meg mindazt, amit a Nyilasban tervezett.

A mai Újholdnak kiemelt jelentősége van, hiszen a Nyilasban létrejövő Nap-Hold együttállás Jupiteri hatás alatt áll, (a Nyilasnak Jupiter az uralkodó bolygója), így áldást és szerencsét hoz életünkbe.

A Jupiter hamarosan azaz egy hét múlva december 3.-án kedden elhagyja saját jegyét és átlép a Bakba, ahol a megvalósítás és a realitás vizsgázik. A Jupiter a következő 1 évet a Bakban tölti majd, egészen 2020. december 20.-ig azokat a témákat veszi elő ahol a Bak jegy áll a képletedben.

Azonban még egy hétig a Nyilasban fejti kell áldásos hatását a bőség és szerencse bolygója, ezért érdemes a mai Újhold elindító energiáit tudatosan felhasználnod és megragadni az utolsó lehetőséget a jövőtervezésre, a tudás megértésére.

Saját jegyében a legerősebb minden bolygó, és legközelebb 12 év múlva lesz újra a Jupiter a Nyilasban. Itt a lehetőség, hogy az elkövetkező 12 évedet megalapozd, és átlépd a határaidat.

Az utazásod fordulóponthoz érkezett, most kiválaszthatod az úti célt, nem számít mennyire távoli, mennyire egzotikus és messzi, nincs túl nagy álom, nincs túl nagy vágy. Az út hosszabb lesz, több erő, elszántság, és tervezés kell, de semmi sem elérhetetlen vágy.

Használd ezt az égi áldást és merj kérni, hinni és tenni.