2019-június 3-Ikrek Újhold-Őszinteség

2019-05-31

Az őszinteség Újholdja segít, hogy tisztán kommunikálj, hogy rendezd az eddig függőben lévő, vagy elakadt ügyeidet.

Hétfőn Ikrek Újhold pontosodik be az égen, egy új ciklus indul, hiszen az Újhold mindig az indítás energiáit hozza el életünkbe. Az Ikrekben létrejövő Nap-Hold együttállás azaz Újhold az igazság, az információ és a gondolatok erejét erősíti.

Mindez kiegészül a Vénusz és Plútó erejével, hiszen kettejük között áldásos kapcsolat jön létre, ami nagyon intenzív segítő energiákat biztosít a napokban.

Az érzelmek ereje nagyon hangsúlyos hiszen a Mars is a Rákban halad, tehát a cselekvés érzelmekkel telítődik. A Vénusz Plútó kapcsolódás tovább fokozza mindezt az erős érzelmi töltetet, a szerelem, a szeretet ereje felfokozódik.

Engedd hogy átjárjon az érzések forró lendülete és használd fel az erőt az átalakuláshoz.

Az igazság felszabadító erejét tapasztalhatod meg, ha először magaddal szembenézve és elgondolkodva tárod fel lelked legmélyebb igazságait. 

Az Ikrek a kommunikáció, ami lehet ártóan manipulatív -Vénusz-Plútó negatív aspektusa, - ha nem a valódit, nem az igazat közvetíted. Látszólag másokat csapsz be, azonban hosszú távon csakis önmagadat hazudtolod meg és zárod hét lakatra a hazugság börtönében.

Az igazság valóban felszabadító, hiszen ha vállalod, ha ki mered mondani ( persze nem a másokat negatívan érintő kritikára gondolok, mert az nem igazság csupán a Te látszatod ) akkor válsz szabaddá, akkor leszel könnyed és akkor tudsz az igaz úton haladni, ami nem más mint a lelked útja a boldogságod mezeje.