2019-Július 2-Rák Újhold Napfogyatkozással-A Sors közbeszól

2019-07-02

Az Univerzum közbeszól ott ahol igazítani kell, ahol megérteni szükséges. Olyan események történnek aminek célja, hogy befejezd azt amit eddig nem tudtál, és elkezdj valamit ami szükséges.

Kedden pontosodik be a Nap és Hold együttállása, mely Napfogyatkozással kísért jelenég, mivel a Hold majd eltakarja a Napot. A július a fogyatkozások hónapja, mely nem lesz eseménytelen egyikünk életében sem.

A kezdetben benne van az egész,  hatalmas erővel indul a hónap, a keddi Újhold energiái biztosítják a lendületet ehhez. 

Ahhoz, hogy megértsd a történéseket, hogy értelmet nyerjen az egész, érdemes visszagondolni a januári eseményekre életedben, hiszen a januári Újhold napfogyatkozással a bevezetője volt az év energiáinak.

Azt is mondhatnám félidőhöz érkeztünk, lehetőséget kapunk a javításra, a helyesbítésre, mi az amit terveztünk, mi az amit elindítottunk, és hol tartunk most.

Az otthon, a család, a múlt is szerephez jut, ha van még mit elrendezni, feldolgozni, megérteni. Érzelmek kiemelten megjelennek, a kötődések és a kötések is.

A kötődés akkor jó, ha szabad, szabad akarattal történik, ellenkező esetben csak megkötöz.

Vajon mik azok az érzelmek melyek felszabadítóak és mik azok amik megkötöznek­­?

A biztos érzelmi háttér a biztonság szükséges a jövőd építéséhez is, ehhez kapsz most támogatást. 

A biztonság fogalma átértékelődik, amit biztosnak hittél nem egyértelműen a tiéd, azonban sok esetben csak a hiány ébreszt erre rá. Semmi nem állandó, semmi nem egyértelműen a tiéd, és mindenért tenned kell ha meg akarod tartani.

Ami fontos most vizsgázik, konfliktusok, megváltozó körülmények segítenek ráébredni mi az amire valóban szükséged van, mi az ami örömet okoz és érdemes megtartanod.

Eközben a Mars az Oroszlánba lép át, ahol az örömök megélését, a kreativitást, a szív irányítását támogatja. Az Oroszlán az uralkodásról is szól, hogyan válj életed királyává, mindezt felerősíti a Napfogyatkozás. Az új irány a lehetőség amit könnyen meglelhetsz, ha a szívedre hallgatsz.

A Napfogyatkozás a holdcsomópontok érintettségén jön létre, ami a szabad akarat és a karma kettősségét fedi fel.

A szabad akarat megéléséhez le kell tudni tenni a múlt terheit, nyitottá kell válni az ok-okozati kérdések megértésére. Ezt a dilemmát veti fel a Napfogyatkozás.

A leszálló holdcsomó a karma, a hozott megélések, a felszálló holdcsomó a lélek célja. Azonban a célhoz szabadság kell, meg kell szabadulni a múlt terheitől.  A tanítások folyamatosan érkeznek, minden pillanatban ott a lehetőség, hogy felébredjünk és ráleljünk az összefüggésekre.

Minden pillanatban ott van a múlt és a jövő lehetősége is. Ezen a héten felerősödik mindez és intenzívebb érzésekkel fedezheted fel mi a megkötés, és merre van a szabad választás.

Amíg menekülsz fogoly vagy, amint szembenézel önmagaddal szabaddá válsz.