2022 március 18 - Telihold a Szűzben- A fény legyőzi a sötétséget

2022-03-17

 

Március 18.-án teljesedik ki a hónap energiája egy Teliholddal, méghozzá a Szűz Teliholddal.
 

A kiteljesedés, a megvilágítás energiáit érzékelhetjük, hiszen a Nap a Halakban az összegzést, a tisztítást és a nagyobb összefüggések megértését támogatja.

 

Felmerül az áldás vagy áldozat kérdése is, mely a passzivitás által válhat áldozattá azonban a tudatosság és emlékezés képessége adja a lehetőségét az áldásnak.

Testileg, fizikai szinten éppúgy mint lélekben elérkezett az idő a tisztításra, a megtisztulásra, amikor lehetőségünk van lezárni a múltat, amelynek titka a megértésben rejlik.

Törekedjünk a dolgok összerakására, az összefüggések feltárására, hiszen a Jupiter energiája is adott ebben a Teliholdban, mely óriási segítség a múltunk megértésére, az ok-okozati összefüggések meglelésére.

Különösen fontos mindez, hiszen pár napon belül elindul az asztrológiai új év, amikor a Nap a Kosba lép, egészen pontosan március 20.-án.

Itt születik meg az új, és indul el a Jupiter éve.

A Jupitert a nagy szerencse és bőség bolygójának is tekintjük, azonban lehetőségei akkor tudnak pozitívan megnyilvánulni, ha tudatosak vagyunk, és önmagunkban is a jót, a szeretet energiát tápláljuk. Más esetben azt duzzasztja fel aminek energiát adunk, így ha ez a fél-elem és a hiány, akkor bizony ezt fogjuk megnövelni.

A Halak ideje még rendelkezésünkre áll, így itt az alkalom arra, hogy szabaduljunk a negatív kerékből, és átírjuk életünk történetét.

Keresd a jót, a mottója mindennek, hiszen minden történés és hatás életedben érted történik, annak érdekében, hogy megértsd az összefüggéseket és a tapasztalatokból fejlődj, tanulj, alakulj a teljesség felé.

Másrészt az emlékekben megtalálhatod a jót is, és megőrizheted a kellemes, szívedet melengető érzéseket belőle, hiszen így máris a boldogság marad meg.

Nagyon fontos mindez, hiszen kritikus időket élünk, így a harag, a düh, a félelem és egyéb lehúzó energiák könnyen magukkal ránthatnak, ha nem vagy éber és tudatos.

Az összegzés felveti a viselkedésmódokat, a tulajdonságokat is, így ezektől is szabadulhatsz amelyek nem visznek előre csupán megkötnek és lehúznak.

A dolgok egymást támogatva működnek, ezért a külső rendteremtés is fokozza a belső tisztulást, amit érdemes is most megtennünk. 

A Vénusz az Uránusszal kerül kvadrát fényszögkapcsolatba, amely teremtő energia segíti a váltásokat, változtatásokat, bátorságot és merészséget biztosítva.

Természetesen ennek alacsony szintű működését is tapasztalhatod a külvilágban, hiszen az esztelen lázadás, a pénzügyi rendszerek kiszámíthatatlansága mind velejárója ezen folyamatnak.

 

Március 20.-án a Nap a Kosban teremtő energiái által megszületik egy új év, egy új irány is, ezért nagyon ajánlott a gondolatokat is tisztítani és olyan irányt választani aminek örülnél ha megvalósulna életedben.

A sötétséget kizárólag a fény képes legyőzni, ezért is áldásos ez a Telihold.

 

Még lehet jelentkezni a Jupiter évéről szóló előadásra:

Lélekemelő előadás

Helyszín: Forrás Stúdió
1122 Budapest, Magyar Jakobinusok tere 7

Időpont: 2022 március 18 péntek 16:30-19:00

Részvételi díj: 6000 Ft

 

Regisztrálni az előadásra az alábbi email címen lehetséges: sorskarma@gmail.com

 

 

A Teliholdról bővebben az alábbi videómban: