2019-december 10-11-Vénusz-Szaturnusz-Szívügyek

2019-12-10

A december 12-i Telihold előzetese tapasztalható a napokban.  A csütörtöki Telihold egyik különlegessége lesz a július óta retrográd Chiron elindulása.

Chiron a sebesüléseinket és azok meggyógyítását jelképezi, tárd fel a sebedet és aztán alakítsd át gyógyulássá üzenetével. Ennek előfutára a mai energia, amely a Merkúr által erősödik fel, mivel a Merkúr a Chironnal alkot áldásos lehetőségekkel teli fényszögkapcsolatot.

Merkúr az égi hírnök, így nagy eséllyel kapsz ma olyan rejtett üzeneteket, amelyek nagyon fontos segítségeket hoznak életedbe. Kiváló nap a mai az oldások elkezdésére, ehhez a figyelem a legfontosabb eszközöd.

Felbukkanhat valami, vagy valaki a múltadból, ezt erősíti a Vénusz- Szaturnusz együttállása. Valamint a felelősségvállalást és elköteleződést, amit mind  a szerelmi és párkapcsolati témákban, mind a pénzügyeiddel kapcsolatosan érdemes figyelned.

Gondold át vajon miért alakul hasonló séma szerint a pénzügyi helyzeted vagy a szerelmi életed. Mi lehet ennek az üzenete, mit és hogyan kellene gondolati szinten megváltoztatnod.

Kiváló alkalom a mai illetve következő pár nap arra, hogy megleld a korlátozó gondolataidat, hitedet, amiket tudattalanul működtetsz és korlátozod le lehetőségeidet.

Áttörhetsz olyan falakat magadban amiket eddig sosem sikerült, levetheted a hozott korlátaidat, blokkokat és átalakíthatod bizalommá és hitté.

A Jupiter a Bakba lépett december 2.-án így azóta már ott fejti ki hatását, azonban a héten érkező energiák, köztük a Vénusz- Szaturnusz együttállása felébreszthet benned valamit, amit 2017 december 20.-án a Bakba lépő Szaturnusz vett el. Érdemes kicsit visszagondolni, mi történt ebben az időszakban illetve 2018 elején, mi az amit lezártál vagy le kellett zárnod, mi az vagy ki az akit hirtelen elveszítettél.

A Jupiter halad át ezeken a pontokon, ezért ennek a megértése érkezik életedbe, másrészt a veszteségből születik meg valami új és hasonló.

A Vénusz december 11.-én lesz pontosan együttállásban a Szaturnusszal, ami hozhat visszatéréseket, amelyek korlátozó érzéseket elevenítenek fel benned. A Szaturnusz túl szigorú és visszafogott a könnyed és játékos Vénusznak, azonban van ennek jó oldala is.

Minden ami hosszú távú életünkben ahhoz kell a kitartás, a következetesség, erre világítanak rá a mai és holnapi nap történései, bevillanásai és gondolatai.

A korlátokból szilárdságot és tartós állapotot alakíthatsz, mind a párkapcsolatodban, mind pénzügyeiddel összefüggésben.

Azok a kapcsolatok amelyek már csak korlátot és nehézséget hoznak átalakíthatók, ami meg is fog történni akarod vagy sem, nincs több időhúzás, vagy megjavítod ami elromlott, vagy elbúcsúzol tőle. 

Ez az energia segít megérteni azt is, hogy a céljaid, a vágyaid felé vezető út nem zökkenőmentes és nem mindig a kisebb ellenállás irányába van a számodra kedvezőbb irány. 

Bizony megesik, hogy a céljaidhoz vezető út rögös és nehézségekkel teli, azonban mindez nem elrettentésre szolgál, sokkal inkább a kitartás próbája. 

2020-as évben érkező sorsfordító erők a Bakban létrejövő mester hármas, Jupiter, Szaturnusz, Plútó energiái éppen erről szólnak, hogy teszteljék az elhivatottságod, és az elkötelezettséged.

Ahol nincs igazi elszántság és elhatározás ott bizony felbomlik a látszat, legyen az párkapcsolat, munka, család vagy pénzügyek.