2021 május 20-június 21 - Nap az Ikrekben-Szellemi energiák kettőssége

2021-05-20

 

Elkezdődik az Ikrek hava, mivel a Nap elhagyja a Bika jegyét és átlép az Ikrekbe. A Merkúr és a Vénusz mellett most a Nap is az Ikrekbe kerül, így még erőteljesebbé válik az Ikrek energiája. 
 

Ráláthatunk a gondolatainkra, a növekszik az igény a társaságra, a kommunikációra és a kapcsolódásra. Aki ismerkedni szeretne annak itt az idő.

Új tapasztalatok ideje érkezik el, ahol a gondolkodás és a tapasztalás kerül előtérbe. 
 

A Nap az Ikrekben az alábbi hatásokat hozza:


május 21.-én a Nap a Jupiterrel kerül kvadrátba,
mely hatás szembesít az igazsággal, a felnagyított és felfújt dolgok kipukkadnak, rávilágítva a bölcsesség és a túlzások elkerülésére is. 

Felszínre hoz új tapasztalatok általi bölcsesség lehetőségét, de a felismerésekre is jól használható, ellenben ha felszínesen tevékenykedünk vagy gondolkodunk akkor bizony beleütközünk az igazságba ami előbb utóbb utat tör magának.

Ez a hatás nagyban kedvez a változtatásnak, új irányok kijelölésének és vágyaink elindításának.
 

május 26.-án a Nap az Ikrekben szembenállásba kerül a Holddal a Nyilasban, tehát egy Telihold pontosodik be az égen, mely egy holdfogyatkozással kísért Telihold, ráadásul szuperhold is, hiszen a Hold közel van a Földhöz. Ezzel elkezdődik a fogyatkozások ideje, mely erőteljesen felszínre hozza a karmát és a szabad akarat lehetőségeit. Az Ikrek Nap a kettősséget is képviseli, így rávilágít a Telihold a Nyilasban az igazságra a színjátékokra, és a valódi vagy akár mögöttes okokra.

Nagyon intenzív napokat hoz mindez, így érdemes tevékenyen részt venni az események irányításában. Kinek mely életterületén jelenít meg fontos hatásokat, az a születési horoszkóptól függ.

Bizonyosan új információkat, rejtett dolgokat is felszínre hoz, mely elindít egy új irányt lezárást és kezdetet.
 

május 30.-án az Ikrek ura a Merkúr retrográdba vált, ami felkavarja a hozzá köthető életterületeket, mint a közlekedés, az információk, a kommunikáció, a gondolkodás. Az égi hírnök visszafordul, hogy valamit megismételj, visszatérj a teljes megértés okán.
 

május 31.-én a Nap együttállásba kerül a holdcsomóponttal, ami nagyon fontos üzeneteket hordoz, ezért érdemes és ajánlott tudatosan figyelni a napokban érkező hatásokat életedben, vajon mit mutat, merre terel és hol rejlik benne a visszatérő lehetőség és a szabad választás ajándéka.
 

június 2.-án a Nap a Chironnal kerül fényszögkapcsolatba, amely hatás az önérvényesítés és elfogadás vagy elutasítás sebeit hozza felszínre, nyilván annak érdekében, hogy feldolgozd és meggyógyíthasd végre.
 

június 3-4 a Nap a Szaturnusszal kerül trigonba mely áldásos lehetőségek megnyilvánulása, azonban az érdekessége abban rejlik, hogy mindehhez szükséges a felelősségvállalás, az eltökéltség, a kitartás is. Céljaidat most áldás kíséri, viszont szükséges az áldozathozatal is, valamiben vállalni a feladatot, a kemény munkát, illetve kitartást fegyelmet. Ha mindezt vállalod, akkor hosszú távon alakíthatod át életedet, és tartós eredményekre számíthatsz.
 

június 10.-én Újhold az Ikrekben,
a Nap és Hold együttállása, amely részleges Napfogyatkozás is egyben. Mivel a Merkúr a főszereplője ennek az Újholdnak így a gondolkodás megváltoztatására kiváló alkalom. Felhagyni a korlátozó és alacsony szintű gondolatokkal, melyeket magasabb minőségbe terelni csodálatos lehetősége ennek a hatásnak. Tudjuk, hogy az Újholdak a kezdeteket jelölik, azonban ebben az Újholdban a Napfogyatkozás által erősen jelen van a lezárás is. Ahhoz hogy elindíthass egy új irányt, egy magasabb minőséget, le kell zárnod valamit az életedben. Ezt elkerülni nem lehet, hiszen csak így tudsz új irányt kezdeni. Bizonyosan mindenki tudja már a május 26.-i Teliholdkor, hogy mi az aminek vége, ahol a változás ideje eljött.

 

június 11.-én a Nap a Merkúrral kerül együttállásba ami egy új Merkúr ciklust indít, így az Újhold most különösen erős megnyilvánulásai jelennek meg, gondolatok, információk, és üzenetek képében.
 

június 13-14 a Nap a Neptunusszal kerül kvadrátba, ami feszült felismerések által jelenik meg. Egyrészt ebben a két napban nagyon figyelj álmaidra, megérzéseidre, mivel angyalaid ezeken keresztül üzennek Neked. Másrészt a megtévesztések is felerősödhetnek, amennyiben hajlamos vagy illúziókra, és csalódásokra. A valóságtól menekülés áldozattá tesz, erre világít rá a Nap fénye. Kiválóan felhasználható az elvonulásra, a lecsendesedés általi felimerésekre is.
 

június 16.-án a Nap a Pallas Athénéval kerül kvadrátba, melynek hatására, a felszínesség, a kettősség, az üres kommunikáció mérgező eredményei mutatkoznak meg, lehetőséget adva a mély lelki bölcsességhez való visszataláláshoz.
 

június 21.-én a Nap elhagyja az Ikrek jegyét és átlép az érzelmes időnként túlérzékeny Rákba.