2019-november 5- Mars-Plútó-A Siker és hatalom

2019-11-04

 

November 5.-én kedden lesz pontos a Mars-Plútó kvadrát, azonban hatása már bőven érezhető és még napokig az lesz. Az akaratot és a átalakító erőt köti össze, a siker fényszögének is nevezzük.

A siker szele érkezik el hozzád, amit vágytál, terveztél most megvalósíthatod, mert az akadályok elhárulnak. Ehhez azonban kell a befektetett energia és hit.

A Mars az akarat, a cselekvés, a megvalósítás energiája, de ide tartozik a háború, az erőszak is.

A Mars a fizikai erő, a Plútó a lelki erő, a legnagyobb hatalom amivel rendelkezünk. Másik oldala az a hatalom ami kívülről érkezik és pusztít vagy életet ad, de akár  egyszerre mindkettőt.

A Plútó vált ki olyan eseményeket, amire azt mondjuk, elkerülhetetlen, sorsszerű, és semmit nem tehetünk ellene. Nos, ez így is van, mert az általa kiváltott eseményt, történést valóban már nem kerülhetjük el, azonban annak kimenetele korábban keletkezett.

Mi teremtettük éveken át, mi hoztuk létre részben tudattalanul. Nyilván ha tudjuk mit teremtünk dönthettünk volna másképp, de nem figyeltünk csak hagytuk irányítás nélkül lelki teremtő erőinket.

Éppen ezért érdemes most a Skorpió retrográd Merkúr idején magunkra figyelni, nem kifelé kommunikálni, hanem befelé figyelni. Megtalálni és megérteni lelki erőink működését és visszavenni felette az irányítást, tudatossá válni a gondolatainkra, az érzelmeinkre, érzéseinkre.

A Mérlegben haladó Mars a párkapcsolatokat veszi elő és hozhat háborút, harcokat egymás között, ami végződhet szakítással.  Azonban elmélyüléssel és kiteljesedéssel egyaránt, ami majd a Skorpió Mars idején szilárdul meg érzelmileg is.

A Mérleg Mars a döntések kerülgetését is előidézheti életünkben, érdemes végiggondolni mi az amit igyekszünk a szőnyeg alá söpörni, mi az amit nem tudunk eldönteni, nem tudunk meglépni.

Bizony ehhez hoz váratlan fordulatokat a Plútó, ami megoldást kényszerít, így elkerülhetetlenül dönteni kell.  Nincs több hezitálás, bizonytalankodás el kell indulni az úton, amit már rég eldöntöttél.

Tedd fel magadnak a kérdést, hidd el kiváló módszer, hogy halld magad. Beszélsz de nem is figyelsz mit mondasz és sokszor ott van a megoldás, hiszen a válaszok mindig benned vannak.

Ami most összeomlik körülötted az már rég halott csak nem vagy hajlandó tudomásul venni.

Nagyon erős energiák állnak rendelkezésedre, hogy teremts, szívből lélekből.

Éppen ezért figyelj mit gondolsz, mit teszel, mert amit most gondolsz, mondasz megvalósul. Éppen akkor amikor már nem is gondolsz majd rá, és ezért értetlenül és kiszolgáltatottan állsz majd, hogy miért történik ez most veled.

Kiderülhetnek eltitkolt dolgok, rejtett működések, a valódi megnyilvánulásai mind a jövődet szolgálják. Ha sikereket vágysz, összhangba kell hoznod a lelki teremtő hatalmadat, a gondolataidat, szavaidat azzal amit teszel, cselekszel. A kettő csak együtt tud működni, egymással összehangoltan hoz életedbe sikeres megvalósulást, abban amit valóban vágysz és szeretnél.