2021 május - Jupiter a Halakban-Sorsbolygó jegyet vált-Igazság, bőség és szerencse váltások

2021-05-14

 

Fontos állomáshoz érkeztünk, hiszen a Jupiter átmenetileg jegyet vált és átlép a Halakba, így előzetest ad a decemberben kezdődő és 2022-ben megjelenő időszakból.

 

Még visszalép július 28.-án a Vízöntőbe így csak átmeneti látogatást tesz a Halakban, azonban ez már nagyban oldja a feszült energiákat, hiszen egyrészt saját jegye a Halak, ami a pozitív megnyilvánulásainak kedvez, másrészt új energiákat hív be életünkbe.

Utoljára 12 éve járt a Jupiter a Halakban, így ez a hatás egy jelentős időszak, hiszen egy 12 éves ciklus lezárását és egy új elindítását jelzi.

A Jupiter 2020 december óta a Vízöntőben van, így ennek a szakasznak egy részleges lezárása is megjelenik most. 

Érdemes visszagondolni életedben a 2010-11 évre, mivel sok hasonlóság jelenhet meg a 12 évvel ezelőtti megnyilvánuláshoz. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ugyanaz történik, azonban az életterület amit érint az hasonló.

Mivel a Jupiter a Naprendszerünk legnagyobb bolygója, így hatása is kiemelt, és felnagyít mindent mellyel kapcsolatba kerül. Ha az igazságról van szó azt is felszínre hozza, és a hited által nyilvánul meg hatása. 

Amennyiben terveid, vágyaid vannak bízva a jövőben, akkor erre most segítséget és lehetőségeket is kapsz a Jupiter hatásának köszönhetően. Bizakodó és optimista hozzáállást ajándékoz a Halakban a Jupiter.

Azonban a hit és tudás próbája is, hiszen abban az esetben ha félelmeid vezetnek, és nincs hited a jóban, a jövőben akkor ezeket nagyítja fel számodra, hogy lásd milyen jövőt írtál magadnak a hited által.

Különösen előnyös ez az időszak, hiszen a Jupiter a Halakban 2021 decemberben költözik, és határozza meg a 2022-es évet, azonban ebből kapunk most ízelítőt a július 28.-ig tartó időszakban amikor ideiglenesen a Jupiter a Halakban jár.

Alkalmat ad arra, hogy megmutatkozzon a tudás, a hit, a bizalom és a bőség energiáinak megléte avagy hiánya életedben annak érdekében, hogy kijavíthasd gondolkodásodat és pozitív jövőképpé formáld. Feltárja az igazságot is, mely lehet esetenként fájdalmas, azonban célja a változtatás lehetősége.

Csak az tud megnyilvánulni amiben hiszel, és azt tudod elérni amit el tudsz képzelni.
Ennek különösen nagy jelentősége van, hiszen a Halak nagyon intuitív minőség, mely a vizualizációt segíti, így betekintést nyerhetsz a csodák birodalmába.

 

Amit el tudsz képzelni az megvalósulhat, csodára fel, tervezz, álmodj, hidd!

 

Bővebben a hónap hatásairól az alábbi videómban: