2023 június 12-19.-ig heti asztrológia-Szívügyek-Napfény vagy sötét oldal

2023-06-09

Mozgalmas hét elé nézünk asztrológiai szempontból, hiszen a Plútó visszahátrált a Bakba, a Szaturnusz retrográdba vált.
 

 

 


A Sedna jegyet vált és az Ikrekbe lép, valamint egy Újhold is bepontosodik vasárnap az Ikrekben.

A Sedna jegyváltása igen jelentős égi esemény, mivel 1965 óta a Bikában jár, ezzel pedig betekintés ad az Ikrekben töltendő következő 40 évéről.

Még visszatér az idén a Bikába, de 2024 évben már véglegesen átlép majd az Ikrekbe.

Mindez olyan korszakváltást indít el, amelyet a Plútó is erősíteni fog a Vízöntőben, a kommunikáció, a kapcsolódás, az információ területeket érintve.

Számos asztrológiai tanulmány erősíti azt a felvetést, hogy mindez összefüggésben van a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság terjeszkedésével, mely jelentősen átalakítja majd életünket.

A heti energiákra visszatérve a Fekete Hold Lilith az Oroszlánban a Pallas Athénéval kerül együttállásba, amely a kísértés és a bölcsesség egyvelegét hozza felszínre. A büszkeség, a hübrisz mind megnyilvánul, azonban mindez hosszú távon inkább a sötét oldal irányába tereli az embert.

A Szaturnusz retrográd alatt visszatérhetünk bizonyos témákhoz életünkben, leginkább a március-június közötti történések fognak tanulságot nyerni.

 

Az Újhold az Ikrekben vasárnap lesz pontos és a Neptunusszal kerül egy kvadrát fényszögbe, amely erősíti az érzéki csalódásokat, a megtévesztést, éppúgy mint a pozitív lehetőségeit, amely az intuíció, a megérzések és az angyali segítő, gyógyító energiák.

Bővebben a fenti videómban