2021 február 27 - Telihold a Szűzben - Karmatisztítás, Lezárás és Kezdet

2021-02-26

 

A hónap egy összegző és beteljesítő erejű Teliholddal zárul, melyben a racionális érvek találkoznak a belső motivációval. 

A megérzések felerősödnek, ahogy az angyali gyógyító és segítő energiák is, ezért a tisztulásra és gyógyításra érdemes ezen napokat felhasználni.

A Telihold a kiteljesedés energiáit hordozza, amikor összeáll a kép, és az ellentétes energiák adódnak össze, ezért ebben benne rejlik a teljesség is. Ebben a Teliholdban a Nap a Halakban a Hold a Szűzben kerül szembenállásba egymással.

Ennek üzenete a két energia együttműködése, a Halak az intuitív oldalunk, az álmaink, megérzéseink, titkos vágyaink, rejtett képességeink, a felsőbb énünk üzenetei, az összeolvadás és eggyé válás lehetősége, az angyali energiák jelenléte és segítsége.

A Szűz egy gyakorlatias minőség, mely földies jegy a racionális kereteket és rendszereket keresi.

Azonban a jegyek nem teljesek az ellentétük nélkül, így a Szűz a vele szembenálló Halakkal tud kiteljesedni. 

A Szűzhöz tartozó racionális gondolkodás, a földi feladatok, a rend, a gyógyulás, a tisztítás, és a mindennapi feladatok a Halakban rejlő tiszta szeretet, angyali energiák, felsőbb énünk és annak üzenetei által tud egészet alkotni.

Ha képesek vagyunk visszatalálni önmagunkhoz, akkor tudunk rendet teremteni életünkben is. 

Ebben a Teliholdban az Uránusz is fontos szerepet játszik, mely energia a felszabadítást képviseli. Olyan váratlan lehetőségeket hozhat, amely elakadások most hirtelen megoldódnak. Az újítást és megújulást is biztosítja, hiszen áldásos kapcsolatba kerül a Holddal és Nappal is.

Mivel a Merkúr már előre halad, így tovább támogatja a folyamatokat, különösen azért mivel a Jupiterrel is együttállásba kerül.

A Merkúr már közeledik a bőség, a szerencse és a nagyobb tudást képviselő Jupiterhez, március 5.-én éri el. Éppen ezért ez a csodálatos lehetőség még rendelkezésre áll egy hétig.

Ez az Újhold nagyon sok támogató energiával bír, amit fogadni kell és érdemes, felszínre hozza a mélyben rejlő vágyakat, érzéseket, segítségeket, és útmutatást a megoldáshoz.

Figyelj önmagadra, érzéseidre, és gondolataidra ezekben a napokban, hogy lezárhass egy kört, egy ciklust és tisztán kezdhess egy újat.