2020 november 27 - Vénusz-Uránusz szembenállás - Nap-Chiron trigon

2020-11-27

A Nap a karmikus gyógyítóval a Chironnal kerül áldásos fényszögkapcsolatba, mely a gyógyulást, a gyógyítást segíti, kinek-kinek mely életterületén. 

Eközben a Vénusz szembenállásban az Uránusszal meglepetéseket és váratlan fordulatokat eredményez.

A Nap a Nyilasban a nagyobb összefüggésekre világít rá, az igazsággal szembesít, miközben a Kos Chironnal kerül áldásos trigon fényszögkapcsolatba.

Chiron a sebzett gyógyító, a Kosban a harccal, versengéssel, és önérvényesítéssel összefüggésben jelenik meg, és amikor a Nappal kerül kapcsolatba akkor ezek a témák, sérülések, fájdalmas helyzetek megvilágítódnak.

A gyógyulásra hozza el a lehetőséget, amihez elkerülhetetlen, hogy felszínre hozd mi az, ami sérült, ami fájdalmas, ahol hiány van.

Megteheted önként, vagy olyan események által melyek elkerülhetetlenül szembesítenek vele.

 

Mivel a Vénusz az Uránusszal kerül szembenállásba, nem várt fordulatokat, új lehetőségeket, és változásokat, megújulást hoz.

A Vénusz a Skorpióban a mély és rejtett oldalt erősíti, a titkokat, és a lelki fejlődést egyaránt. A Vénusz könnyed boldogságra törekvése a Skorpióban nem igazán érzi jól magát, azonban a Bikában az Uránusz segíti az új irány felfedezését.

Visszatérnek a szeptember közepén elindult témák, melyek leginkább párkapcsolati és/vagy pénzügyi területekkel vannak összefüggésben.

 

A november vége elkerülhetetlenül a váltásra ösztönöz, hiszen november utolsó napja egy Teliholddal zárul, nem is akármilyen Teliholddal, hiszen a holdcsomópontok érintettsége által Holdfogyatkozással kísért Telihold lesz.

Erről majd külön érdemes szót ejteni, hiszen hatalmas energiát képvisel, ami a lezárást, a megértést, a napvilágra kerülő igazságokat támogatja, leginkább a szabad akarat általi lehetőségeket felkínálva.